بررسی رابطه میان مولفه های ساختاری کارآفرینی و ایجاد اشتغال (مطالعه موردی:دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه میان مولفه های ساختاری کارآفرینی و ایجاد اشتغال (مطالعه موردی:دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه میان مولفه های ساختاری کارآفرینی و ایجاد اشتغال (مطالعه موردی:دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه میان مولفه های ساختاری کارآفرینی و ایجاد اشتغال (مطالعه موردی:دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه میان مولفه های ساختاری کارآفرینی و ایجاد اشتغال (مطالعه موردی:دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

کشور ایران، به رغم داشتن جمعیتی مستعد و برخورداری از منابع طبیعی فراوان، از تولید، درآمد و رفاه نسبتا پًایینی برخوردار است و شمار قابل توجهی از نیرو های تحصیل کرده از امکان اشتغال بی بهره اند. از آنجا که تقویت کارآفرینی و ایجاد بستر مناسب برای توسعه آن از ابزار پیشرفت اقتصادی و ایجاد اشتغال کشورها به ویژه کشورهای در حال توسعه می باشد، در تحقیق حاضر به بررسی رابطه میان مؤلفه های ساختاری کارآفرینی (خلاقیت و نوآوری، فناوری اطلاعات و ارتباطات و بهره وری نیروی انسانی) و ایجاد اشتغال پرداخته ایم. جامعه آماری مورد مطالعه این پژوهش کارآفرینان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان می باشد. جمع آوری داده ها با استفاده از پرسشنامه استاندارد و به روش نمونه گیری تصادفی ساده انجام گرفت. پایایی پرسشنامه به روش آلفای کرونباخ ۰/۸۹ بدست آمد. همچنین به منظور تجزیه وتحلیل داده های جمع آوری شده از آمار توصیفی و استنباطی استفاده گردید. در سطح آمار توصیفی از شاخص های آماری نظیر میانگین، انحراف معیار، فراوانی، درصدفراوانی، و در سطح آمار استنباطی از آزمون های کندال و اسپیرمن استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که بین مؤلفه های ساختاری کارآفرینی و ایجاد اشتغال رابطه مثبت و معناداری وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.