بررسی تراز تجاری دوجانبه ایران و ترکیه در شرایط نااطمینانی نرخ ارز (تحقق شرط مارشال لرنر با الگوی غیرخطی STAR)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تراز تجاری دوجانبه ایران و ترکیه در شرایط نااطمینانی نرخ ارز (تحقق شرط مارشال لرنر با الگوی غیرخطی STAR) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تراز تجاری دوجانبه ایران و ترکیه در شرایط نااطمینانی نرخ ارز (تحقق شرط مارشال لرنر با الگوی غیرخطی STAR)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تراز تجاری دوجانبه ایران و ترکیه در شرایط نااطمینانی نرخ ارز (تحقق شرط مارشال لرنر با الگوی غیرخطی STAR)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تراز تجاری دوجانبه ایران و ترکیه در شرایط نااطمینانی نرخ ارز (تحقق شرط مارشال لرنر با الگوی غیرخطی STAR) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

در ادبیات اقتصاد بین الملل، تراز پرداخت های خارجی مهمترین معیار سنجش و اندازه گیری جریان مبادلات تجاری و انتقال سرمایه، در یک کشور با اقتصاد باز به شمار می آید. لیکن، ارتباط متقابل کسری تراز تجاری با متغیرهای کلان اقتصادی نظیر نرخ ارز، دارای پیچیدگی های مطالعاتی است. در مطالعه حاضر، با توجه به ارتباط حساس تراز تجاری با سیاست های ارزی، تراز تجاری دو جانبه ایران و ترکیه را در شرایط نااطمینانی نرخ ارز، با استفاده از مدل رگرسیون انتقال ملایم (STAR) در بازه زمانی ۱۳۶۵ تا ۱۳۸۸ بررسی نموده ایم. با لحاظ شاخص نا اطمینانی نرخ ارز واقعی (ریال ایران به لیر ترکیه) به عنوان متغیر انتقال، که از طریق الگوی واریانس ناهمسانی شرطی اتو رگرسیو تعمیم یافته (GARCH) محاسبهگردیده است، نتایج مطالعه حاکی از آن است که تراز تجاری ایران و ترکیه از یک الگوی غیر خطی دو ریمی پیروی می کند. در هر دو ریم نرخ ارز واقعی رابطه مثبت و معنی دار با تراز تجاری دارد، که به معنی برقراری شرط مارشال – لرنر می باشد. در این مدل، پارامتر شیب برابر با مقدار نسبتاً بالای ۷۸/۶۵ است و مقدار حد آستانه ای نیز ۰/۰۰۰۱۲ می باشد. نااطمینانی نرخ ارز رابطه معنی داری با تراز تجاری ندارد، اما با افزایش نااطمینانی به عنوان متغیر انتقال و ورود به رژیم حدی دوم، کشش تراز تجاری نسبت به سا متغیرها کاهش پیدا می کند. طبقه بندی F13, F31, F41 :JEL .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.