مقاله درباره شهر اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله درباره شهر اصفهان دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درباره شهر اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درباره شهر اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درباره شهر اصفهان :

بخشی از فهرست مقاله درباره شهر اصفهان

خلاصه یافته ها ۲
جمعیت و پراکندگی آن ۲
ساخت جنسی و سنی ۳
وضع زناشویی ۵
مهاجرت ۶
دین ۸
سواد ۹
بهداشت و درمان ۱۳
وضع فعالیت ۱۴
گروه های عمده شغلی ۱۵
گروه های عمده فعالیت ۱۶
وضع شغلی ۱۸
خانوار و پراکندگی آن ۱۹
ترکیب خانوار ۲۰
ویژگی های سرپرست خانوار ۲۱
تسهیلات خانوار ۲۳
نحوه تصرف محل سکونت ۲۵
صنعت خانگی ۲۶
کارگاه ۲۷

شهرستان اصفهان یکی از شهرستان های استان اصفهان است که با ۵/۲۱۰۶۵ کیلومتر مربع مساحت ، در قسمت مرکزی استان اصفهان واقع شده و مرکز آن شهر اصفهان است . علاوه بر شهر اصفهان شهر های حبیب آباد ، خوراسکان ، خورزق ، دستگرد برخوار ، دولت آباد ، شاهین شهر ، کوهپایه ، گز ، میمه ، ورزنه ، وزوان و هرند نیز در این شهر واقع است . این شهرستان دارای ۵ بخش است که شامل ۱۶ دهستان می باشد و مجموعا دارای ۱۱۹۵ آبادی است .
در مهر ماه ۱۳۶۵ از آبادی های این شهرستان ، ۵۸۲ آبادی دارای سکنه و بقیه خالی از سکنه بوده است . تعداد خانوار و جمعیت هر یک از دهستان ها و شهر ها در پایان این بخش ( جدول غ ) ارائه شده است .
جمعیت و پراکندگی آن
در سرشماری عمومی نفوس و مسکن مهر ماه ۱۳۶۵ ، شهرستان اصفهان ۱۴۲۰۴۹۲ نفر جمعیت داشته است که از این جمعیت ، ۷/۸۲ درصد در نقاط شهری و ۲/۱۷ درصد در نقاط روستایی سکونت داشته اند و بقیه غیر ساکن بوده اند .
تراکم جمعیت در این شهرستان برابر ۴/۶۷ نفر در هر کیلومتر مربع بوده است .

ساخت جنسی و سنی
در مهر ماه ۱۳۶۵ ، از ۱۴۲۰۴۹۲ نفر جمعیت شهرستان اصفهان ، ۷۳۴۶۷۰ نفر مرد و ۶۸۵۸۲۲ نفر زن بوده اند که در نتیجه ، نسبت جنسی برابر ۱۰۷ به دست می آید . به عبارت دیگر در این شهرستان ، در مقابل هر ۱۰۰ نفر زن ، ۱۰۷ نفر مرد وجود داشته است . این نسبت در بین اطفال کمتر از یک ساله برابر ۱۰۰ و در بین بزرگسالان
( ۶۵ ساله و بیشتر ) معادل ۹۱ بوده است .
از جمعیت این شهرستان ، ۱/۴۲ درصد در گروه سنی کمتر از ۱۵ ساله ، ۵/۵۴ درصد در گروه سنی ۱۵-۶۴ ساله و ۳/۳ درصد در گروه سنی ۶۵ ساله و بیشتر قرار داشته اند .
وضع زناشویی
در مهر ماه ۱۳۶۵ ، در بین جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر نقاط شهری این شهرستان ، ۸/۵۶ درصد از مردان و ۴/۶۹ درصد از زنان ، حداقل یک بار ازدواج کرده بوده اند . این نسبت در نقاط روستایی برای مردان ۳/۵۷ درصد و برای زنان ۳/۷۰ درصد بوده است .
نسبت افراد هرگز ازدواج نکرده در جمعیت ۱۰ساله و بیشتر در نقاط شهری ، برای مردان ۷/۴۰ درصد و برای زنان ۶/۲۸ درصد و در نقاط روستایی ، برای مردان ۹/۴۰ درصد و برای زنان ۲/۲۸ درصد بوده است .
جدول پ _ توزیع نسبی جمعیت ۱۰ساله و بیشتر بر حسب وضع زناشویی به تفکیک ساکن ، غیر ساکن و جنس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.