تحقیق خورشید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق خورشید دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق خورشید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق خورشید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق خورشید :

خورشید یا خور یا هور یکی از ستارگان کهکشان ماست. و تنها ستاره سامانه خورشیدی می‌باشد. منبع اصلی نوروگرماودر یک کلام زندگی بر روی زمین این ستاره‌است که با فاصله‌ای حدود میلیون کیلومتری از زمین قرار گرفته و قطری تقریباً معادل میلیون هزار کیلومتر و وزنی معادل هزار بار سنگین تر از زمین دارد
تنها ستاره منظومه شمسی است و حدودا شامل / درصد جرم کل منظومه شمسی را تشکیل می‌دهد. خورشید به دلیل جرم عظیمش دارای نیروی گرانش بسیارقوی است، طوری که سیارات را وادار کرده در مدارشان بر گردش حرکت کنند.
مشخصات فیزیکی خورشید
– قطر خورشید درحدود کیلومتر یا برابر قطر زمین است.
– جرم خورشید برابر جرم زمین است (جرم زمین ×) و مقدار جرمی که خورشید از دست می‌دهد درحدود / میلیون تن در ثانیه‌است.
– قطر خورشید حدود کیلومترکه معادل برابر قطر زمین است.
– وزن مخصوص خورشید / گرم بر سانتی متر مکعب است.
– حجم خورشید × / سانتی متر مکعب که حدودا معدل برابر حجم زمین است.
– دمای مرکز خورشید //درجه کلوین( درجه سانتی گراد) است.
– مدت چرخش وضعی: روزدر استوا که درحوالی قطب‌ها به روز می‌رسد.
– یک سال کیهانی زمانی است که خورشید یک بار به دور کهکشان می‌چرخد ودر حدود میلیون سال است.
– قطر زاویه‌ای خورشید درآسمان دقیقه‌است. قدر ظاهری خورشید /- است.
ترکیب شیمیائی خورشید
در حدود وزن خورشید را گازهای هیدروژن(H) و هلیوم (He) تشکیل داده‌اند، که از مقدار نیز حدود هیدروژن هلیوم و یک درصد مابقی، شامل سایر گازها می‌شود. در خورشید هرثانیه میلیون تن هیدروژن طی فرآیند همجوشی هسته ای به هلیوم تبدیل می‌شود که فقط حدود آن به شکل انرژِی از خورشید خارج می‌گردد.
جو خورشیدی
از تمام خورشید فقط جو آن قابل مشاهده است ناحیه ای که از لحاظ فعالیت نیز غنی است پایه جو خورشیدی شید سپهر است لکه های خورشیدی بر روی شید سپهر ضاهر میشوند لایه خارجی بعدی رنگین سپهر است تاج آخرین لایه جوی خورشید می باشد.
شید سپهر یک لایه نازک گاز که بیشترین عمقی که می توانیم آن را مشاهده کنیم و تابش قابل رویت از آن منتشر می شود وبر این سطح دانه های گذرا با عمر متوسط ۵ تا دهها دقیقه را مشاهده میکنیم شکل گیری های روشن نا منظم که بوسیله رگه های تاریک احاطه شده اند این دانه دار شدن خورشیدی لایه بالایی ناحیه جا به جایی خورشید است لایه گازی به ضخامت حدود ۰/۲r زمینی که درست زیر پایه شید سپهر قرار می گیرد در این منطقه انرژی گرمایی توسط جا به جایی منتقل می شود توده های گرم گاز(سلول های جا به جایی) بالا می روند و به صورت دانه های روشن ظاهر می شوند و انرژیشان را در شید سپهر تخلیه می کنند گاز های سرد تر پایین می آیند. طیف پیوستار سرار قرص خورشیدی یک دمای موثر _استفان بولتزمن_ ۵۸۰۰k را برای شید سپهر تعریف می کند از میان شید سپهر به سمت بیرون دما به شدت پایین میآید و سپس مجددا در حوالی ۵۰۰km داخل رنگین سپهر شروع به بالا رفتن می کند تا این که به دماهای بسیاربالا درتاج می رسد.شید سپهریک طیف یوسته جسم سیاه گسیل می دارد لذا بایستی در طول موجهای مرئی کدر باشد اماچگالیها در اینجا بسیار کمتر از مقداری است که گاز برای کدر بودن و تولید تابش پیوسته جسم سیاه لازم دارد.
آشنایی با خورشید
خورشید ستاره ای است که در مرکز منظومه شمسی قرار دارد کره ای بزرگ از گاز های سوزان و واکنش های هسته ای است که زمین را ازنور و گرما بهرمند می سازد .
درخشش مطلق خورشید ( درخشندگی درونی آن ) برابر با ۸۳/۴ + است نوع آن می باشد ( نوع مربوط به ستارگانی است که طیف آنها خطوط فلزی قوی را جذی می کند ) یونانی ها خورشید را هلیوس و رومی ها آن راسول می نامیدند .

فاصله خورشید از زمین چه قدر است ؟
خورشید ستاره ای زرد رنگ با اندازه متوسط است که فاصله آن از زمین به مقدار ۹۳،۰۲۶،۷۲۴ مایل ( ۰۰۰/۶۸۰ /۱۴۹ کیلو متر یا یک واحد نجومی ) است نزدیکترین فاصله زمین تا خورشید ( نزدین ) در حدود ۲ ژانویه هر سال است در این هنگام فاصله ای برابر با ۴/۹۱ میلیون مایل ( ۱/۱۴۷ میلیون کیلومتر ) بین آنها وجود دارد دورترین فاصله زمین تا خورشید ( اوج ) در حدود ۲ جولای هر سال است در این هنگام فاصله ای برابر با ۸/۹۴ میلیون مایل ( ۶/ ۱۵۲ میلیون کیلومتر ) بین آنها وجود دارد .
نمودار مدار زمین و خورشید

دمای خورشید

دمای مرکز خورشید بین ۱۰ ۰ تا ۰ ۵/۲۲ میلیون فارنهایت دمای سطح آن حدود ۹۰۰/۹ فارنهایت ( ۵۰۰/۵ سانتیگراد و دمای جو خارجی خورشید ( که در حین کسوف قابل مشاهده است ) بین ۵/۱ تا ۲ میلیون فارنهایت است در مرکز لکه های بزرگ خورشیدی مقدار گرما به ۷۳۰۰ فارنهایت ( ۴۰۰۰ سانتی گراد ) می رسد دمای خورشید به واسطه انرژی گسیل شده از آن (نور و گرما ) تعیین می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.