تحقیق جمعیت چین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق جمعیت چین دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق جمعیت چین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق جمعیت چین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق جمعیت چین :

چین پرجمعیت ترین کشور جهان است.تاپایان سال ۲۰۰۲،جمعیت این کشور به ۱ میلیارد و ۲۸۴ میلیون و۵۳۰ هزار نفر رسید(جمعیت مناطق اداری ویژه هنگ کنگ و ماکائو و استان تایوان حساب نشد) که یک پنجم جمعیت جهان است.پوشش جمعیت چین متوازن نیست.مناطق شرقی جمعیت بیشتری از مناطق غربی این کشور دارند.تراکم جمعیت مناطق ساحلی در شرق این کشور بیش از ۴۰۰ نفر در هر کیلومتر مربع است و این رقم در مناطق مرکزی و فلات های غربی چین ۲۰۰ نفر و ۱۰ نفر در هر کیلومتر مربع است.میانگین عمر چینی ها ۴۰/۷۱ سال است(مردان ۶۳/۶۹ سال و زنان ۳۳/۷۳ سال) که ۵ سال کمتر از میانگین جهانی و ۷ سال بیشتر از میانگین کشورهای در حال توسعه و ۵ سال کمتر از میانگین کشورهای پیشرفته است. سال ۲۰۰۲ سرعت رشد جمعیت چین همچنان کاهش یافت.تا پایان همین سال جمعیت این کشور به ۱ میلیارد و ۲۸۴ میلیون و ۵۳۰ هزار نفر رسید که از این میان جمعیت شهرنشین ۵۰۲ میلیون و۰ ۱۲ هزار نفر است و ۱/۳۹ در صد جمعیت کل را تشکیل می دهد.جمعیت روستانشین ۵۸۲ میلیون و ۴۱۰ هزار نفر است که ۹/۶۰ در صد مجموع جمعیت چین را تشکیل می دهند.جمعیت مردان ۶۶۱ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر و زنان ۶۲۳ میلیون و ۳۸۰ هزار نفر هستند.جمعیت کمتر از ۱۴ ساله ۴/۲۲ در صد،۱۵ تا ۶۴ ساله ۳/۷۰ در صد و بیش از ۶۵ ساله ۳/۷ در صد جمعیت چین را تشکیل می دهند.در همین سال ۱۶ میلیون و ۴۷۰ هزار نفر بر جمعیت چین افزوده و ۸ میلیون و ۲۱۰ هزار نفر از جمعیت آن کاسته شد. همواره می‌شنویم که چین را برنده بحران اقتصادی می‌دانند و تحلیلگران و کارشناسان اقتصادی از این مساله صحبت می‌کنند که این کشور توانسته است بحران اقتصادی دنیا را بدون تحمل آسیبی جدی پشت سر بگذارد.
برخی تحلیلگران دلیل این اثرپذیری اندک چین را تجربه رکود قبلی آسیا می‌دانند. آنها بر این باورند که این کشور تجربه رکود ساله قاره آسیا در دهه میلادی را داشته است و با ابزارها و سیاست‌هایی که براثر تجربه آن رکود در اختیار داشت توانست کمترین آسیب را در جریان رکود کنونی متحمل شود.
الن استیون یکی از تحلیلگران بخش آسیا در صندوق بین‌المللی پول می‌گوید: چین تجربه رکود ساله آسیا را دارد و این کمک بزرگی به سردمداران اقتصادی این کشور بود؛ ولی واقعیت این است که رکود کنونی شدیدترین رکود بعد از رکود بزرگ دهه میلادی است و قدرت تخریب آن بسیار بزرگ‌تر از رکود آسیاست. بنابراین نمی‌توان این نظریه را پذیرفت که اقتصاد چین از این بحران رهیده است.
بخصوص که این کشور اقتصادی صادرات محور دارد و رکود باعث از بین رفتن سهم بزرگی از درآمد صادراتی این کشور شده است. بدون شک اقتصاد این کشور نیز همچون دیگر کشورها آسیب‌دیده است و تنها دلیلی که برای نمایان نشدن این آسیب‌ها می‌توان ذکر کرد، تزریق‌های بزرگ دولت به اقتصاد و استفاده از ابزارهای مختلف برای سرپوش گذاشتن بر ضعف‌های ناشی از بحران است اما این تنها یک روی سکه است و در روی دیگر سکه تحلیلگران و اقتصاددانانی وجود دارند که با توجه به شواهد و مدارک خود تاکید می‌کنند اقتصاد چین در جریان بحران آسیب دیده است.
آنها بر این باورند آمارهای اقتصادی دولت چین یا مربوط به تزریق‌های میلیاردی و کمک‌های بلاعوض دولت به سازمان‌های مختلف است یا آمارهایی است که بر اثر ادامه روند رشد قبلی به دست آمده است و از ابتدای سال میلادی که تاثیر ضعف‌های ناشی از رکود در اقتصاد این کشور نمایان شود، آمارها نیز روند نزولی به خود می‌گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.