بهینه سازی الگوی کشت بر مبنای نیاز آبی گیاهان تحت شرایط اقلیمی موجود و آ ینده ‏(مطالعه موردی:دشت مشهد -چناران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی الگوی کشت بر مبنای نیاز آبی گیاهان تحت شرایط اقلیمی موجود و آ ینده ‏(مطالعه موردی:دشت مشهد -چناران) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی الگوی کشت بر مبنای نیاز آبی گیاهان تحت شرایط اقلیمی موجود و آ ینده ‏(مطالعه موردی:دشت مشهد -چناران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی الگوی کشت بر مبنای نیاز آبی گیاهان تحت شرایط اقلیمی موجود و آ ینده ‏(مطالعه موردی:دشت مشهد -چناران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی الگوی کشت بر مبنای نیاز آبی گیاهان تحت شرایط اقلیمی موجود و آ ینده ‏(مطالعه موردی:دشت مشهد -چناران) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

تغییراقلیم و کشاورزی به یکدیگر وابسته بوده و تغییراقلیم در طول قرن آینده اثرات معنی داری بر تولید و فراهم غذا خواهد داشت. به منظور تعیین الگوی کشت بهینه دشت مشهد- چناران در شرایط موجود آب و هوایی و برای شرایط آب و هوای آینده (تغییراقلیم) از خروجی مدل گردش عمومی جو HadCM3‏و سناریوی انتشار A2 ‏و برای ریزمقیاس نمودن آماری خروجی مدل HadCM3 ‏از نرم افزارASD استفاده شد. بعد از واسنجی و ارزیابی مدل ASD حداقل، حداکثر، و میانگین دما و بارش ماهانه برای سه دوره ۲۰۳۹ ‏- ۲۰۱۰ ‏، ۲۰۶۹ ‏- ۲۰۴۰ ‏و ۲۰۹۹ ‏- ۲۰۷۰ ‏پیش بینی شدند. بر اساس پیش بینی های انجام شده در دوره زمانی ۲۰۹۹ ‏- ۱۹۹۰ ‏، دمای حداقل و حداکثر پیش بینی شده بترتیب با سرعت OC / decade 0/1-0/38 و۰/۶۵-/۲۴ OC / decade افزایش می یابد. میانگین سالانه بارش حدود ۴/۶۴%، ۵/۴۲ ‏، ۲/۲۲% در دوره های ۲۰۳۹ ‏- ۲۰۱۰ ‏، ۲۰۶۹ ‏- ۲۰۴۰ ‏و ۲۰۹۹ ‏- ۲۰۷۰ ‏نسبت به دوره پایه افزایش پیدا کرد. تبخیر- تعرق گیاهان موجود در الگوی کشت با استفاده از معادله هارگریوز و سامانی برای هر دوره محاسبه و نشان داده شد که در طول دوره صد ساله پیش بینی به جز چند مورد ( ‏گیلاس و آلبالو) در سایر موارد روند تبخیر- تعرق افزایشی بوده است. درصد تفییر در میزان تبخیر- تعرق برابر با ۶۷ ‏- ۶ ‏درصد بود. با داشتن سطح زیرکشت محصولات مختلف و تبخیر-تعرق محاسبه شده آنها، الگوی بهینه کشت برای شرایط فعلی و آینده بر مبنای صرفه جویی مصرف آب و حداکثر نمودن سود خالص پیش بینی و پیشنهاد داده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.