ارزیابی رسوب خیزی بااستفاده از توانایی RS، GIS و مدل هیدرولوژیکی (CSY)(مطالعه موردی :حوضه آبخیز جگین در استان هرمزگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی رسوب خیزی بااستفاده از توانایی RS، GIS و مدل هیدرولوژیکی (CSY)(مطالعه موردی :حوضه آبخیز جگین در استان هرمزگان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی رسوب خیزی بااستفاده از توانایی RS، GIS و مدل هیدرولوژیکی (CSY)(مطالعه موردی :حوضه آبخیز جگین در استان هرمزگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی رسوب خیزی بااستفاده از توانایی RS، GIS و مدل هیدرولوژیکی (CSY)(مطالعه موردی :حوضه آبخیز جگین در استان هرمزگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی رسوب خیزی بااستفاده از توانایی RS، GIS و مدل هیدرولوژیکی (CSY)(مطالعه موردی :حوضه آبخیز جگین در استان هرمزگان) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

فرسایش خاک از مهمترین معضلات حوضه های آبخیز می باشد که آنرا می توان یکی از موانع دستیابی به توسعه پایدار دانست. هدف از این تحقیق ارزیابی فرسایش و رسوبدهی حوضه ی آبخیز جگین در استان هرمزگان و مقایسه روشهای مختلف تجربی بخصوص روش هیدرولوژیکی برای برآورد رسوب حوضه با میزان واقعی آن با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور می باشد. اطلاعات مورد نیاز از نقشه های پایه، تصویر ETMماهواره لندست، داده های اقلیمی و مطالعات میدانی جمع آوری شد. اطلاعات جمع آوری شده برای حوضه ی مورد مطالعه پس از پردازش های اولیه، براساس مدل CSY مورد ارزیابی قرار گرفت و میزان رسوب دهی محاسبه و حادترین واحدکاری شناسایی شد. در مرحله بعد برای هر یک از عوامل دخیل در مدل هیدرولوژیکی لایه ی اطلاعاتی در محیط GIS ایجاد و با تلفیق لایه ها، نقشه های فرسایش و رسوب دهی برای حوضه ترسیم شد. نتایج نشان دادکه روش هیدرولوژیکی نمی تواند برآورد نزدیک به واقعیتی از میزان رسوب حوضه آبخیز جگین ارائه کند. همچنین مشخص شد که زیرحوضه ۳ ‏با ۵۸/۸ ‏درصد بیشترین تاثیر را در رسوب خیزی حوضه مذکور دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.