تاثیزات – ۲ بتا گلوکان بر خمیر آرد گندم و ویژگی های نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیزات – ۲ بتا گلوکان بر خمیر آرد گندم و ویژگی های نان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیزات – ۲ بتا گلوکان بر خمیر آرد گندم و ویژگی های نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیزات – ۲ بتا گلوکان بر خمیر آرد گندم و ویژگی های نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیزات – ۲ بتا گلوکان بر خمیر آرد گندم و ویژگی های نان :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

اثرات تخمیر آرد با ۲- بتا گلوکان که دارای وزنهای مولکولی متفاوت هستند، برروی ویژگیهای خییر آرد گندم مورد بررسی قرا رگرفت. موارد زیر در بررسی ، مورد ارزیابی قرار گرفتند. : میزان آب جذب شده توسط خمیر، میزان رطوبت وعملکرد و فعالیت آب درخمیر بتا گلوکانی که دارای وزن مولکولی بیشتری بود، نشان دهنده تاثیر بیشتری درمقایسه با نمونه دارای وزن مولکولی کمتر بود. افزودن بتا گلوکانها به دستورالعمل تهیه خمیر موجب افزایش ثبات، مقاومت در برابر تغییر شکل و حجم نانها شد. همچنین رنگ پوسته نان تیره تر شد و ساختار نان دارای ذرات ریزتری گردید ، درحالی که سفتی نان با افزودن بتا گلوکان، کاهش یافت. بنابراین اثر بتاگلوکان ۲۰۰ درمقایسه با بتا گلوکان ۱۰۰ سیار بیشتر بود.نتایج نشان دهنده تاثیرات مثبت افزودن بتا گلوکانها به نان بودند. شاخصه این نوع گلوتن در محصولات نانوایی بسیار سودمند است و برای توانمندی شاخصه های خمیر مانند جذب آب و توانایی نگهداری آب ، خاصیت ویسکوالاستیکی ونرمی محصول و طعم طبیعی برخی از این شاخصه ها می باشند. دیگر استفاده های گلوتن در پخت شامل تامین نیازمندیهای پروتئینی برای رژیم غذایی و ارائه مقاومت بیشتر درطول فرایند تخمیر ،ساختار و افزایش حجم نان، بهبود بافت و نرمی نان و افزایش طول عمر می باشد.همچنین فراهم آوردن شاخصه های خلاقانه و ابداعی جهت پخت توسط پزنده با افزودن گلوتن امکان پذیر می شود. نیازی برای ایجاد تعادلمیان ارتجاعیت گلوتن و مقاومت بدست آمده نان مورد نیاز است مسئولیت نانواست که مواد نسبی را برای دستیابی به این هدف انتخاب نماید. گلوتن گندم بوسیله استاندارد کودکس تحت حمایت قرار میگیرددر سرتاسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.