اثرات روغن ماهی و ال کارنیتین جیره بر غلظت ال – کارنیتین خون قوچ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات روغن ماهی و ال کارنیتین جیره بر غلظت ال – کارنیتین خون قوچ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات روغن ماهی و ال کارنیتین جیره بر غلظت ال – کارنیتین خون قوچ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات روغن ماهی و ال کارنیتین جیره بر غلظت ال – کارنیتین خون قوچ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات روغن ماهی و ال کارنیتین جیره بر غلظت ال – کارنیتین خون قوچ :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

هدف از مطالعه حاضر بررسی اثرات مصرف مکمل ال کارنتین با وجود روغن ماهی در جیره بر تغییرات غلظت ال- کارنتین خون قو بود. در این پژوهش از ۱۶ رأس قو نر ۳-۵ ساله گله مرکز تحقیقات قو زندی در منطقه پیشوا، ورامین استفاده شد. گروه های مورد مطالعه عبارت بودند از : ۱) کنترل (CTR؛ n=4) و ۲) گروه مصرف کننده ال – کارنتین به میزان ۲۵۰ پی پی ام/روز/قوچ (LCAR؛ n=4) و ۳) گروه مصرف کننده روغن ماهی به میزان ۳۵ گرم/روز/قوچ (FO؛ n=4) و ۴) گروه مصرف کننده روغن ماهی و ال کارنتین (FO+LCAR؛ n=4). دام ها با جیره های یکسان به لحاظ انرژی و پروتئین حاوی میزان ثابت ویتامین E تغذیه شدند. نمونه خون دام ها در ابتدای آزمایش (پیش از مصرف جیره های آزمایشی) و ۷۰ روز پس از تغذیه با جیره های آزمایشی به صورتی که دام ها ناشتا بودند، اخذ شد. داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج این آزمایش نشان داد که مصرف مکمل ال کارنیتین به تنهایی (LCAR) در جیره باعث افزایش معنی دار غلظت ال-کارنیتین خون در مقایسه با گروه کنترل شد؛ اما در گروه FO+LCAR ، مصرف روغن ماهی اثر افزایشی روی غلظت ال کارنیتین خون نداشت ( ۸ در مقابل ۵۲ و ۵۲ میلی گرم/لیتر به ترتیب برای FO+LCAR، CTR و LCAR). همچنین مصرف روغن ماهی به تنهایی( FO ) باعث افزایش غلظت ال کارنیتین در خون شده بود( ۸ در مقابل ۳۷ میلی گرم/لیتر). در مجموع، مصرف مکمل ال کارنیتین باعث افزایش ال کارنیتین خون خواهد شد که این مساله برای بهبود هضم و متابولیسم منابع چربی جیره ضروری است. از طرف دیگر، با افزایش ال کارنیتین خون در گروه روغن ماهی به نظر می رسد که بدن با وجود منابع امگا ۳ در جیره برای تولید ال کارنیتین تحریک می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.