ارائه الگویی جهت ارزیابی کمی ریسک و تصمیم گیریهای موثر مدیریتی در صنایع توزیع نیروی برق با استفاده از روش ET&BA-AHP


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه الگویی جهت ارزیابی کمی ریسک و تصمیم گیریهای موثر مدیریتی در صنایع توزیع نیروی برق با استفاده از روش ET&BA-AHP دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه الگویی جهت ارزیابی کمی ریسک و تصمیم گیریهای موثر مدیریتی در صنایع توزیع نیروی برق با استفاده از روش ET&BA-AHP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه الگویی جهت ارزیابی کمی ریسک و تصمیم گیریهای موثر مدیریتی در صنایع توزیع نیروی برق با استفاده از روش ET&BA-AHP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه الگویی جهت ارزیابی کمی ریسک و تصمیم گیریهای موثر مدیریتی در صنایع توزیع نیروی برق با استفاده از روش ET&BA-AHP :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

محیطهای کاری همواره دارای پتانسیل وقوع حوادث مختلف می باشند. خطرات بهداشتی،ایمنی و محیط زیستی فراوانی در محیط کار وجود دارند که غفلت از آنها و عدم برنامه ریزی جهت کنترل آنها می تواند عواقب جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد.در این تحقیق به ارائه الگویی جهت شناسایی خطرات، ارزیابی ریسک و انجام اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه بر اساس روش تلفیقی ET&BA و AHP در یک صنعت توزیع برق پرداخته شد، تا بتوان با استفاده از آن بخشی از حوادث این بخش از صنعت را کنترل نمود. تحقیق حاضر از نوع مطالعات توصیفی بوده است. این مطالعه با استفاده از روش ارزیابی ریسک ET&BA و تلفیق آن با AHP ارائه شده و با مشارکت تیمی و نظر کارشناسی و خبره مرکب از هشت نفر از مدیران و مهندسین، سرپرستان شرکت بر اساس روش دلفی انجام شد. نتایج نشان داد که در مجموع از۷۳۰ ریسک مورد ارزیابی در صنعت مورد بررسی ۵۰ % در ناحیه قابل قبول، ۲۴ % در ناحیه ALARP و ۲۶ % ریسک ها در ناحیه غیرقابل قبول قرار دارند . واحد بهره برداری با ۱۹۱ مورد ریسک، دارای بیشترین ریسک شناسایی شده بود. از لحاظ پرخطرترین شغل، اپراتورشبکه به عنوان یکی از مشاغل پرخطر انتخاب شد. این تحقیق اجرای اقداماتی از قبیل برقراری سیستم های نظارت و بازرسی، انجام تعمیرات پیشگیرانه، برگزاری آموزش های ایمنی، برقراری سیستم مدیریت HSE پیمانکاران و برقراری سیستم مجوز کار را در جهت کاهش ریسک مخاطرات احتمالی ضروری می داند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.