راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدلهای: دمای مؤثر و زیست – اقلیمی (اولگی)، مطالعه موردی (شهرستان نمین اردبیل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدلهای: دمای مؤثر و زیست – اقلیمی (اولگی)، مطالعه موردی (شهرستان نمین اردبیل) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدلهای: دمای مؤثر و زیست – اقلیمی (اولگی)، مطالعه موردی (شهرستان نمین اردبیل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدلهای: دمای مؤثر و زیست – اقلیمی (اولگی)، مطالعه موردی (شهرستان نمین اردبیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن راهکارهای پایداری برای آسایش در اقلیم سرد با بهره گیری از مدلهای: دمای مؤثر و زیست – اقلیمی (اولگی)، مطالعه موردی (شهرستان نمین اردبیل) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

توسعه پایدار در حیطه معماری به سه موضوع پایه ای اقتصاد، محیط زیست و جنبه اجتماعی می نگرد. هدف طراحی پایدار، یافتن راه حلی معمارانه است که همزیستی این سه جنبه را تأمین کند. طراحی ساختمان بطور سازگار و هماهنگ با اقلیم منطقه یکی از مواردی بوده که معماران همواره به آن توجه داشته اند. در این تحقیق با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان نمین واقع در استان اردبیل، که اقلیم سرد قرار گرفته است، به بررسی وضعیت اقلیمی این شهرستان با استفاده از روشهای دمای مؤثر، زیست – اقلیمی (اولگی)، پرداخته شده است. روش تحقیق به صورت توصیفی- تحلیلی با استفاده از مطالعات کتابخانه ای می باشد، که با توجه به نمودارها و جداول و تحلیل آنها صورت می گیرد. برای دستیابی به اهداف پژوهش و بررسی شیوه های مختلف معماری همساز با اقلیم، از یک دوره آماری ۱۰ ساله (۱۳۸۱-۱۳۹۰) سازمان هواشناسی استفاده شده است. بر اساس نتایج بدست آمده جهت گیری ساختمان باید طوری باشد که از حداکثر انرژی تابشی استفاده کند و حجم و پلان ساختمان بصورت فشرده طراحی گردد و از مصالح با ظرفیت حرارتی بالا و مقاوم استفاده شود و ساختمان در جهت باد نامطلوب کمترین سطح و بازشو را داشته باشد و سطح خارجی ساختمان در برابر حجم مورد پوشش، به حداقل برسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.