ارزیابی شاخصهای توسعه یافتگی و ساختار فضایی – کالبذی محلات شهری درسطح شهر زاهدان و بیان ارزشها و ویژگیهای آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شاخصهای توسعه یافتگی و ساختار فضایی – کالبذی محلات شهری درسطح شهر زاهدان و بیان ارزشها و ویژگیهای آنها دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شاخصهای توسعه یافتگی و ساختار فضایی – کالبذی محلات شهری درسطح شهر زاهدان و بیان ارزشها و ویژگیهای آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شاخصهای توسعه یافتگی و ساختار فضایی – کالبذی محلات شهری درسطح شهر زاهدان و بیان ارزشها و ویژگیهای آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شاخصهای توسعه یافتگی و ساختار فضایی – کالبذی محلات شهری درسطح شهر زاهدان و بیان ارزشها و ویژگیهای آنها :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

توسعه یافتگی به عنوان یکی از شاخص های مهم در برنامه ریزی شهری، تغییرات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زیربنایی، رفاهی را در سطح محلات، نواحی و یا مناطق یک شهر نشان می دهد. گسترش شهرها با ساختار فضایی نامنسجم و از هم گسیخته، موجب تمرکز نامعقول و نامناسب امکانات و خدمات در بخش های مختلف شهر و توسعه اقتصادی – اجتماعی نابرابر در آنها شده است. بر اثر توسعه پراکنده و بی سامان شهرها، الگوهای سازمان فضایی شهر و ساختار اصلی آن دگرگون شد و موجب از بین رفتن ساختار واحد در کل شهر و تمرکز نامعقول و نامناسب امکانات و خدمات در بخش های مختلف شهر و توسعه اقتصادی – اجتماعی نابرابر در آن ها شده است. از طرفی افزایش وسعت شهرها باعث پیچیدگی های کالبدی – فضایی در شهرها شده است. به طوری که شناخت ساختار و استخوان بندی اصلی شهرها و ریخت شناسی آن بر اساس تحلیل تمام اجزای شهر امری مشکل و غیرممکن است. بنابراین، تحلیل ساختار فضایی شهرها در ارتباط با شناخت توزیع امکانات و خدمات و تاثیر آن بر توسعه اجتماعی – اقتصادی بافت های مختلف شهر نیاز به روش هایی دارد که بتواند به این پیچیدگی ها پاسخ دهد. این مقاله ارتباط میان ساختار فضایی و تغییر سطح توسعه یافتگی در محلات شهر زاهدان را بررسی می کند. در این تحلیل شاخص های توسعه یافتگی در زیرگروههای اجتماعی – اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و رفاهی با یکدیگر ترکیب شده اند و در ارتباط میان ساختار فضایی محلات شهر و تغییرات سطح توسعه یافتگی آنها، وارد شده اند. نتایج نشان می دهد ارتباط معنادار قوی و مستقیم میان ارزش همپیوندی محلی و میانی (یکی از شاخص های شناخت ارزش های فضایی) و تغییر درجه توسعه یافتگی محلات شهر زاهدان برقرار است. و می توان تغییرات درجه توسعه یافتگی را در آینده در محلات شهر زاهدان، با توجه به طرح های پیشنهادی مصوب، پیش بینی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.