کاربرد روش اکتشافی زونالیته ژئوشیمیایی برای شناسایی و تمایز ذخایر پنهان و اقتصادی از ذخایر پراکنده و غیراقتصادی مس پورفیری (منطقه کرور – جبال بارز کرمان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد روش اکتشافی زونالیته ژئوشیمیایی برای شناسایی و تمایز ذخایر پنهان و اقتصادی از ذخایر پراکنده و غیراقتصادی مس پورفیری (منطقه کرور – جبال بارز کرمان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد روش اکتشافی زونالیته ژئوشیمیایی برای شناسایی و تمایز ذخایر پنهان و اقتصادی از ذخایر پراکنده و غیراقتصادی مس پورفیری (منطقه کرور – جبال بارز کرمان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد روش اکتشافی زونالیته ژئوشیمیایی برای شناسایی و تمایز ذخایر پنهان و اقتصادی از ذخایر پراکنده و غیراقتصادی مس پورفیری (منطقه کرور – جبال بارز کرمان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد روش اکتشافی زونالیته ژئوشیمیایی برای شناسایی و تمایز ذخایر پنهان و اقتصادی از ذخایر پراکنده و غیراقتصادی مس پورفیری (منطقه کرور – جبال بارز کرمان) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

اکتشاف نهشته هایی که تعیین محل و موقعیت آنها مشکل باشد از وظایف اصلی ژئوشیمی اکتشافی است. کشف ذخایر پنهان و بدون رخنمونی که در اعماق زمین جای گرفته اند و تمایز آنها از ذخایر پراکنده و غیراقتصادی، با استفاده از روش های ژئوشیمیایی امکان پذیر می باشد. بی شک با گذشت زمان تعداد نهشته های سطحی کشف نشده کاهش یافته و نهشته های پنهان موجود در اعماق زمین اقتصادی خواهند گردید. به همین دلیل لزوم استفاده از روش هایی که قادر به شناسایی و کشف ذخایر پنهان باشند بیش از پیش مشهود می گردد. روش زونالیته ژئوشیمیایی با قابلیت بالایی که در اکتشاف ذخایر پنهان و عمیق از خود نشان داده است برای شناسایی ذخایر مس پورفیری و تفکیک آنها از ذخایر پراکنده و کاذب در منطقه جبال بارز استفاده گردید. تغییرات در راستای قائم مقادیر اندیس های زونالیته ژئوشیمیایی، امکان تفکیک و شناسایی ترازهای مختلف کانی زایی و هاله های مرتبط با آن را فراهم می نماید. بدین منظور اندیس های زونالیته ژئوشیمیایی بر اساس نمونه های بدست آمده از گمانه های اکتشافی حفاری شده در منطقه محاسبه شده و گمانه های اکتشافی با اهمیت و اقتصادی از انواع کاذب و پراکنده به خوبی متمایز گردیدند. مقایسه نتایج بدست آمده با نتایج قبلی مربوط به مطالعات اکتشافی ناحیه ای، حاکی از همبستگی بالای نتایج می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.