مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف ماهی (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف ماهی (مقاله مروری) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف ماهی (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف ماهی (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف ماهی (مقاله مروری) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

گوشت آبزیان بسیار حساس بوده و در صورت شرایط نامناسب نگهداری به سرعت تحت تأثیر عوامل فساد قرار می گیرند و به تدریج کیفیت خود را از دست می دهند. هیستیدین به طور طبیعی به مقدار زیادی در بعضی از گونه های ماهیان وجود دارد که در اثر عمل آنزیم ها تبدیل به هیستامین می شود. هیستامین، یک مولکول هیدروفیل بوده که از یک حلقه ایمیدازول و یک گروه آمین که توسط دو گروه متیلن به هم متصل شده اند، تشکیل شده است. مسمومیت هیستامینی (اسکمبروئیدی) ناشی از مصرف ماهی یک مسمومیت شیمیایی- غذایی است که در اثر خ وردن ماهی فاسد یا آلوده به باکتری، ایجاد می گردد. هدف از نگارش این مقاله ارائه ی توضیحات لازم در مورد مسمومیت هیستامینی (که یکی از مشکلات اساسی در زمینه ی نگهداری محصولات دریایی است) و ارائه ی راهکارهای لازم برای پیشگیری از این مسمومیت، است. ساختار هیستامین، مکانیزم تولید هیستامین، پایداری هیستامین در مواد غذایی، طبقه بندی ماهی ها از نظر میزان تشکیل هیستامین، غذاهایی که در بروز مسمومیت هیستامین نقش دارندف عوامل تشدید کننده سمیت هیستامین موجود در ماهی، کنترل تشکیل هیستامین، تأخیر یخ بر میزان تشکیل هیستامین، تأثیر انجماد و روش های انجماد زدایی بر میزان تشکیل هستامین در ماهی، ا ثر تخلیه امعاء و احشاء بر میزان تشکیل هیستامین در ماهی، تشکیل هیستامین در هنگام فرآیند کنسرو سازی، میزان مجاز هیستامین در مواد غذایی، روش های اندازه گیری هیستامین و تشخیص و درمان مسمومیت هیستامینی در این مقاله مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در نهایت پیشنهادهایی برای جلوگیری از مسمومیت هیستامینی ناشی از مصرف ماهی ارائه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.