تقلب در غذاهای دریایی و روش های تشخیص آن (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تقلب در غذاهای دریایی و روش های تشخیص آن (مقاله مروری) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تقلب در غذاهای دریایی و روش های تشخیص آن (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تقلب در غذاهای دریایی و روش های تشخیص آن (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تقلب در غذاهای دریایی و روش های تشخیص آن (مقاله مروری) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

با افزایش واردات غذاهای دریایی و کاهش نظارت بر آنها، تقلب و فریب در بازار غذاهای دریایی در حال گسترش است. گوشت بسیاری از گونه های ماهی در طعم و مزه و بافت مشابه است و به همین دلیل شناسایی گونه ها به شکل فیله، به ویژه پس از آماده سازی برای مصرف بسیار دشوار است، بنابراین، می توان به سادگی یک گونه ی ارزان قیمت را جایگزین گونه ی گران قیمت کرده و در بازار به فروش رساند. ارائه ی محصول کمتر از لحاظ وزن با تعداد در مقابل گرفتن پول بیشتر از مشتری نیز نوعی تقلب به حساب می آید. یخ پوشی بیش از اندازه و استفاده ی زیاد از پودر سوخاری باعث افزایش وزن محصول شده و باعث افزایش قیمت آن به صورت ناعادلانه می گردد. علاوه بر این، برخی از روش های جدید نگهداری غذاهای دریایی، مانند استفاده از مونوکسید کربن با دود بی مزه، باعث می ود محصول پتانسیل مغذی خود را از دست بدهد که نوعی فریب مشتری است. هدف از این مقاله آشنایی با انواع تقلب در غذاهای دریایی و راه های تشخیص آن است. در انتها روش های پیشگریانه برای مقابله با تقلب ذکر شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.