اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ سال ۲۰۰۰ و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ سال ۲۰۰۰ و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ سال ۲۰۰۰ و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ سال ۲۰۰۰ و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اهمیت سیستم مدیریت کیفیت ایزو ۹۰۰۱ سال ۲۰۰۰ و استقرار آن در صنعت سرامیک ایران :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق تولید و طراحی غذایی فراسودمند برای افراد خاص به ویژه قشر آسیب پذیر جامعه ( کودکان و سالمندان ) می باشد.تولید ماکارونی با چهار فرمول مختلف با رنگدانه آستاگزانتین و شاهد و فرمولاسیون با بتاکاروتن انجام شد . بهینه سازی فرایند تولید با حفظ کیفیتفرآورده نهایی صورت پذیرفت . ضمن آزمایشات حسی ( طعم و بو و بافت و رنگ ) ، آزمایشات اندازه گیری میزان خاصیت آنتی اکسیدانی آستاگزانتین اضافه شده نسبت به نمونه شاهد و بتاکاروتن افزوده شده ( به روشهای DPPH و روش – کارتن- لینولئیک اسید) انجام گردید. نمونه های فرموله شده با آستاگزانتین نسبت به سایر نمونه خاصیت آنتی اکسیدانی طبیعی بیشتری از خود نشان داد . کلیه نمونه تست آزمایشاتحسی را با بهترین حد کیفیت پاس کردند . آستاگزانتین یک رنگدانهی کارتنوئیدی با ارزش بالا با کاربرد در مواد غذایی، محصولات آرایشی و صنایع غذایی است. دوز آستاگزانتین تولید شده از ریزجلبک Haematococcus pluvialis روزانه ۴mg توصیه شده است. آستاگزانتین به عنوان یک supervitamin E پیشنهاد و باعث ایجاد بسیاری از عملکردهای بیولوژیکی ضروری از جمله محافطت در برابر پراکسید شدن غشاء لیپیدی اسیدهای چرب غیراشباع ضروری و پروتینها، آسیب DNA و تاثیرات نور فرابنفش می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.