شناسایی ویژگی های اجتماعی – اقتصادی ساکنین بافت فرسوده گامی مهم بسوی برنامه ریزی شهر پایدار (نمونه موردی کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ویژگی های اجتماعی – اقتصادی ساکنین بافت فرسوده گامی مهم بسوی برنامه ریزی شهر پایدار (نمونه موردی کرمانشاه) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ویژگی های اجتماعی – اقتصادی ساکنین بافت فرسوده گامی مهم بسوی برنامه ریزی شهر پایدار (نمونه موردی کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ویژگی های اجتماعی – اقتصادی ساکنین بافت فرسوده گامی مهم بسوی برنامه ریزی شهر پایدار (نمونه موردی کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ویژگی های اجتماعی – اقتصادی ساکنین بافت فرسوده گامی مهم بسوی برنامه ریزی شهر پایدار (نمونه موردی کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

امروزه در کلان شهرهای بزرگ وجود بافتهای فرسوده هم به عنوان فرصت و هم به عنوان تهدید در برنامه ریزی اجتماعی، فرهنگی و فیزیکی مورد توجه برنامه ریزان و مدیران شهری کشور قرار گرفته است. توجه به احیاء، مرمت، نوسازی و توانمندسازی بافتهای فرسوده هم در راستای باز زنده سازی بخش اعظمی از بافتهای منزوی شهری و هم در راستای توسعه درونی کلان شهرها بسیار حائز اهمیت است. رسیدن به این دو هدف گام مهمی در پایداری شهری خواهد بود. برای رسیدن به این مهم ابتدا باید ویژگیهای کامل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ساکنین آنها شناسایی شود. در این تحقیق بر اساس برداشت میدانی از جامعه نمونه آماری، ویژگیهای اجتماعی (بخصوص جوانب مختلف مهاجرت)، اقتصادی و فرهنگی بافت های فرسوده شامل گونه های تاریخی، میانی، دارای اسکان غیررسمی و دارای پیشینه روستایی با نرم افزار SPSS تحلیل شده است. نتایج تحقیق نشان دهنده حاکمیت کامل شرایط بافتهای جداشده از سیستم اصلی شهر شامل فقر، بیکاری، سطح پایین تخصص و تحصیلات، پایین بودن سرانه ها و بالابودن سهم مهاجرین می باشد. بر این اساس برای تعادل بخشی باید ابتدا نسبت به اصلاح این ویژگیها اقدام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.