بررسی تشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درفرایند بوگیری روغن ۵واریته زیتون ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درفرایند بوگیری روغن ۵واریته زیتون ایرانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درفرایند بوگیری روغن ۵واریته زیتون ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درفرایند بوگیری روغن ۵واریته زیتون ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تشکیل میزان استیگماستا ۵.۳ دی ان درفرایند بوگیری روغن ۵واریته زیتون ایرانی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بتاسیتوسترول درفرایند تصفیه روغن زیتون دراثر ابگیری درمرحله بوگیری به استیگماستا ۵.۳ دی ان تبدیل میشود دراین تحقیق ۵واریته زیتون ایرانی شامل واریته های زرد روغنی فیشمی شنگه و ماری انتخاب شدند و پس ازروغن کشی خنثی کردن روغن رنگ بری روغن هر۵واریته پس ازرنگبری تحت فرایند بوگیری تحت فرایند بوگیری دردماهای ۲۲۰و۲۳۰و۲۴۰و۲۵۰ درجه سانتیگراد قرارگرفتند پس ازاتمام بوگیری به کمک کروماتوگرافی گازی میزان استیگماستا ۳.۵ دی ان آنها ضمن جداسازی اندازه گیری شد نتایج حاصله با نرم افزار SPSS انالیز شدند بررسی نشان داد میزان تشکیل استیگماستا ۳.۵ دی ان تا دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد برای واریته های فیشمی شنگه زرد ماری و روغنی به ترتیب ۰/۰۸۷و۰/۰۹۶۳و۰/۰۸۷۵و۰/۰۹۴۱و۰/۰۹۵۵ میلی گرم برکیلوگرم میب اشد بعدازاین دما میزان استیگماستا ۳.۵ دی ان ازحدمجاز معادل ۱۵ppm بیشتر میشود پس میتوان این دما را به عنوان یک حدمشخص درفرایند بوگیری درجهت جلوگیری ازبه وجود امدن استیگماستا ۳.۵دی ان درنظر گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.