معرفی عوامل موثربرنابی درخطوط تولیدوارزیابی میزان نابی خطوط تولیدی بااستفاده ازمجموعه های فازی موردمطالعاتی: کارخانه موادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معرفی عوامل موثربرنابی درخطوط تولیدوارزیابی میزان نابی خطوط تولیدی بااستفاده ازمجموعه های فازی موردمطالعاتی: کارخانه موادغذایی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معرفی عوامل موثربرنابی درخطوط تولیدوارزیابی میزان نابی خطوط تولیدی بااستفاده ازمجموعه های فازی موردمطالعاتی: کارخانه موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معرفی عوامل موثربرنابی درخطوط تولیدوارزیابی میزان نابی خطوط تولیدی بااستفاده ازمجموعه های فازی موردمطالعاتی: کارخانه موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معرفی عوامل موثربرنابی درخطوط تولیدوارزیابی میزان نابی خطوط تولیدی بااستفاده ازمجموعه های فازی موردمطالعاتی: کارخانه موادغذایی :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

تولید ناب، یک فلسفه و نگرشی جدید به تولید محسوب می شود که در کشور ژاپن شکل گرفته است. در این نگرشی سعی می شود اتلافات به حداقل رسانیده شده و حداکثر بازدهی از امکانات، منابع انسانی و سرمایه گذاری حاصل شود. با توجه به اهمیت ارزیابی میزان نابی در رشد و بقای سازمان های تولیدی و کارخانجات و با دانستن اینکه خطوط تولیدی هسته اصلی کارخانجات می باشند، به این منظور در این مقاله عوامل موثر بر ناب در خطوط تولید کارخانجات، براساس عوامل مشترک بین دو دسته عامل تولید ناب و خط تولید شناسایی شده و از آنجایی که وضعیت آنها به صورت دقیق قابل بیان نمی باشد و دارای ابهام است، برای امتیازدهی به این عوامل از متغیرهای زبانی استفاده گردید. جهت انجام مورد مطالعاتی، این عوامل در پنج خط تولید یک کارخانه مواد غذایی اندازه گیری شد و با لحاظ کردن اعداد فازی متناسب به متغیرهای زبانی، محاسیات مربوط به عوامل انجام پذیرفت. اعداد فازی به روش میانگین مرکز ناحیه دیفازی شد و امتیاز نابی هریک از خطوط تولیدی محاسبه گردید. نتایج نشان دهنده این است که تمامی خطوط تولیدی کارخانه مواد غذایی تا رسیدن به مقدار ۱۰۰ (ناب ترین حد ممکن) فاصله بسیاری دارند. همچنین خطوط از لحاظ نابی بسیار نزدیک به هم عمل نموده و در نهایت می توان در شرایط کنونی کارخانه، خط تولید سس سالاد را به عنوان ناب ترین خط و خط تولید سس کچاپ را به عنوان غیر ناب ترین خط کارخانه معرفی نمود. در انتها معیارهایی که خطوط در آن ها ضعیف عمل نموده اند شناسایی و پیشنهادهایی جهت بهبود آن ها داده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.