تجزیه و تحلیل روشهای کیفی ارزیابی ریسک و کیفیت استفاده از آنها در مقالات علمی پژوهشی در سالهای ۲۰۰۰ الی ۲۰۰۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تحلیل روشهای کیفی ارزیابی ریسک و کیفیت استفاده از آنها در مقالات علمی پژوهشی در سالهای ۲۰۰۰ الی ۲۰۰۹ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تحلیل روشهای کیفی ارزیابی ریسک و کیفیت استفاده از آنها در مقالات علمی پژوهشی در سالهای ۲۰۰۰ الی ۲۰۰۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل روشهای کیفی ارزیابی ریسک و کیفیت استفاده از آنها در مقالات علمی پژوهشی در سالهای ۲۰۰۰ الی ۲۰۰۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تحلیل روشهای کیفی ارزیابی ریسک و کیفیت استفاده از آنها در مقالات علمی پژوهشی در سالهای ۲۰۰۰ الی ۲۰۰۹ :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

مقاله پیشرو حاصل مرور، طبقه بندی و بررسی تطبیقی تحقیقات علمی دهه ۲۰۰۰ در دنیاست که بالغ بر ۱۰۰ منبع معتبر مطالعاتی می شود. هدف این مطالعات نیز تعیین، بررسی، دسته بندی، طبقه بندی، مقایسه و تجزیه و تحلیل ریسک های اصلی وتکنیکها و روش های کیفی ارزیابی ریسک می باشد.بررسی تحقیقات علمی پیشین نشان داده است که تجزیه و تحلیل ریسک و تکنیک های ارزیابی به سه دسته اصلی طبقه بندی می شوند : الف کیفی ب کمی ج تکنیک های پیوندی ) کیفی، کمی، نیمه کمی(. تکنیک کیفی بر مبنای فرایند تخمین تحلیلی و اطمینان توانایی مهندسان و مدیران می باشد. بر طبق تکنیک کمی، ریسکی به صورت کمی مد نظر قرار می گیرد که بتواند توسط روابط ریاضی تخمین زده شده و به کمک داده های تصادفی ثبت شده در محل کار، بیان گردد. تکنیک های پیوندی، این تکنیک ها پیچیدگی سطح بالایی را به دلیل مشخصه های منحصر به فردشان ایجاد کرده که از پراکندگی گسترده آن ها جلوگیری می شود. تجزیه و تحلیل های آماری مقالات منتشر شده نشان می دهد که روش های کمی ارزیابی ریسک فراوانی نسبی بیشتری (۶۵،۶۳ %) را نسبت به دو نوع دیگر ایجاد کرده در حالی که روش های کیفی با ( ۲۷،۶۸ %) رتبه دوم را دارا می باشد، علاوه بر این استفاده از روش های پیوندی به جهت پیپیدگی در فهم و اجرا در طی دوره پردازش در سطح بسیار پایینی قرار داشته است (۶،۶۹%) (P.K. Marhavilas *. D., 8 March 2011) .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.