بررسی روشهای نوین استحصال عصاره های طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روشهای نوین استحصال عصاره های طبیعی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روشهای نوین استحصال عصاره های طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روشهای نوین استحصال عصاره های طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روشهای نوین استحصال عصاره های طبیعی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

با وجود پیشرفت های صورت گرفته در بهداشت و تکنیک های تولید مواد غذایی و استفاده از روش های مدرن در سراسر جهان، همچنان نگرانی عمده برای هر دو مصرف کنندگان و صنایع غذایی را به دنبال دارد و روشهای نگهداری گوشت، میوه و سبزیجات و دیگر فراورده های لبنی و غذایی یک موضوع مهم بهداشت عمومی محسوب میشود. هدف از این تحقیق، ارزیابی اسانسهای گیاهی و کاربرد آنها در صنایع غذایی میباشد. روغنهای ضروری مایعات ناشی از ترکیبات فرار را میتوان از استخراج چند اندام گیاه بدست آورد؛ روغنهای ضروری، منبع خوبی از چندین جزء فعال هستند چرا که دارای آنتی اکسیدان و خواص ضد میکروبی میباشند. روشهای سنتی دستیابى ترکیبات طبیعى گیاهان مثل تقطیر آبی یا بخار آب و استخراج با حلال آلی معایبی مانند اتلاف ترکیبات فرّار، بازده پایین، زمان استخراج طولانی، تخریب ترکیبات غیراشباع و باقی ماندن حلال سمی را به دنبال دارد. کاربرد گسترده، قیمت بالا و حساس بودن اسانس ها نسبت به شرایط استخراج، منجر به پیدایش و گسترش روش های نوین استخراج گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.