بررسی روش های میکرواستخراج مورد استفاده در اندازه گیری ترکیبات موثره زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روش های میکرواستخراج مورد استفاده در اندازه گیری ترکیبات موثره زعفران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش های میکرواستخراج مورد استفاده در اندازه گیری ترکیبات موثره زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش های میکرواستخراج مورد استفاده در اندازه گیری ترکیبات موثره زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روش های میکرواستخراج مورد استفاده در اندازه گیری ترکیبات موثره زعفران :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

زعفران گیاهی کوچک و چندساله به ارتفاع ۱۰-۳۰ سانتی متر است. نام علمی زعفران Crocus sativus می باشد. از میان پیاز یا قاعده ی ساقه آن تعدادی برگ باریک و بلند خارج می شوند. از وسط برگ ها، ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می شود. گل ها بسیار زیبا و دارای شش گلبرگ بنفش رنگ هستند که ممکن است در برخی گونه ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند. گل ها دارای سه پرچم و یک مادگی هستند. مادگی منتهی به کلاله سه شاخه به رنگ قرمز متمایل به نارنجی است. قسمت مورد استفاده این گیاه انتهای خامه و کلاله سه شاخه است که به نام زعفران مشهور است و دارای بوی معطر و طعم کمی تلخ می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.