بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آقطی (Sambucus ebulus) برداشت شده از شهر بندر انزلی در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آقطی (Sambucus ebulus) برداشت شده از شهر بندر انزلی در ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آقطی (Sambucus ebulus) برداشت شده از شهر بندر انزلی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آقطی (Sambucus ebulus) برداشت شده از شهر بندر انزلی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آقطی (Sambucus ebulus) برداشت شده از شهر بندر انزلی در ایران :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در قرن اخیر شناسایی گیاهان دارویی و بومی با خواص آنتی اکسیدانی که در بهبود سالمت جامعه بشری موثر باشد بسیار مورد توجه محققان قرار گرفته است. گیاه دارویی آقطعی Sambucus ebulus به خانواده Adoxaceae تعلق دارد و از گونه های ارزشمند و دارویی شمال ایران می باشد و سالیان درازی است که مردم بومی استان به طرق مختلف در طب سنتی از فرآورده های آن در پیشگیری و درمان بیماری های شایع خود و استفاده های دارویی می برند. در این تحقیق برگ گیاه از یک رویشگاه طبیعی در شمال ایران(بندر انزلی) جمع آوری گردید. به منظور بررسی مهمترین ترکیبات ثانوی از پودر گیاه، عصاره متانولی تهیه گردید و خواص آنتی اکسیدانی و میزان فنون و فلاونوئید مورد بررسی قرار گرفت. استخراج اسانس با روش تقطیر با بخار آب و (Hydro-distillation) و با بکار گیری دستگاه کلوتجر انجام شد. جداسازی و شناسایی ترکیب های متشکله اسانس با استفاده از دستگاه GC/MS صورت گرفت که از مجموع ۲۵ ترکیب شناسایی شده در اسانس گیاه آقطی بندر انزلی (۳۲/۱۲) Limonene و (۱۶/۴۸)Phytol و (۷/۶۸) Lonone(E-beta) بیشترین درصد ترکیبات تشکیل دهنده اسانس را به خود اختصاص داده اند. در برسی آنتی اکسیدانی این گیاه که با روش DPPH انجام گرفت نشان داده شد که این گیاه دارای تشکیل دهنده اسانس را به خود اختصاص داده اند. در برسی آنتی اکسیدانی این گیاه که با روش DPPH انجام گرفت نشان داده شد که این گیاه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.