بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در استان زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در استان زنجان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در استان زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در استان زنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ های انار در استان زنجان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور بررسی مهمترین صفات کمی و کیفی میوه و اجزای آن و استفاده از این صفات برای گروه بندی ژنوتیپ های انار، آزمایشی با استفاده از هفت ژنوتیپ صورت گرفت. در این مطالعه ۲۴ صفت کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بیشتر صفات مورد بررسی در محدوده ارقام معنی دار هستند که نشان دهنده تنوع در هر صفت می باشد. نتایج تجزیه همبستگی ساده صفات، وجود همبستگی های مثبت و منفی معنی دار بین برخی صفات مهم را نشان داد. همچنین از تجزیه به مؤلفه های اصلی برای تعیین تعداد عامل های اصلی استفاده شد. صفات مؤثر در دو گروه عاملی قرار گرفتند که مجموعاً ۹۵ درصد از کل تغییرات را توجیه نمودند رقم ساوه در اکثر صفات مورد اندازه گیری از بقیه ارقام مورد مطالعه در این تحقیق متمایز بود. بنابراین با توجه به نتایج به دست آمده از مطالعه این هفت رقم، به نظر میرسد رقم ساوه میتواند به عنوان یک رقم با پتانسیل رشد مطلوب در منطقه جهت انجام آزمایشات تکمیلی و توسعه کشت توصیه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.