بررسی ترکیبات شیمیایی،اثرات ضد میکروبی وآنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه (Nepetadenudata)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات شیمیایی،اثرات ضد میکروبی وآنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه (Nepetadenudata) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات شیمیایی،اثرات ضد میکروبی وآنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه (Nepetadenudata)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات شیمیایی،اثرات ضد میکروبی وآنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه (Nepetadenudata)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات شیمیایی،اثرات ضد میکروبی وآنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه (Nepetadenudata) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این تحقیق . ، ترکیبات موجود در اسانس گیاه Nepeta denudate با روش کروماتوگرافی گازی استخراج شد و ۹۰ اجزای روغن شناسایی گردید که غنی از مونوترپن های اکسیژندار و مونوترپنهای هیدروکربنی بود. ترکیبات اصلی گیاه، phytol acetate – (E) ، linalool، Sabinene، Myrtenol ،dioctylphthalat و P-4-dien-7-ol و Mentha-1 با درصدهای ۵/۶،۵/۷،۵/۸،۶/۵،۶/۳ و ۵/۴ بوده است، که در مجموع ۳۵/۳ روغن را تشکیل دادند. استخراج عصاره های گیاه با حلال های نرمال هگزان،اتیلاستات،متانول و هیدروالکلی (اتانول ۸۰)وبا استفاده از روش خیساندن (maceration) انجام شد.اثرات بیولوژیکی شامل اثرات ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی بررسی شدند.برای تعیین اثر ضدمیکروبی روش ممانعت از رشد هاله و تعیین MIC و MBC و MFC استفاده شد. این مقادیر نشان میدهد که حساسترین میکروارگانیسم Staphylococcus aureus در برابر روغن اسانسی وعصاره هیدروالکلی بوده است . اثرات آنتیاکسیدانی با دو تست DPPH و beta-carotene bleaching test تعیین گردید. نتایج نشان دهنده این است که روغن اسانسی غلظت رادیکال آزاد DPPH را به میزان بیشتری در مقایسه با ترولوکس کاهش میدهد. غلظت رادیکال آزاد DPPH بوسیلهی عصارهها به میزان کمتری در مقایسه با ترولوکس کاهش می یابند. همچنین یک ممانعت قابل توجه در محصولات پرواکسیداسیون در تست رنگبری بتا – کاروتن برای روغن اسانسی وبرای عصاره های اتیل استاتی، هیدروالکلی، متانولی و هگزانی در مقابل ترولوکس بدست آمد. غلظتی از اسانس و عصاره که دارای درصد مهار رادیکالی ۵۰ بود محاسبه گردید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.