تبیین رابطه فرآیند به اشتراک گذاری دانش باقابلیت نوآوری سازمانی: (مورد مطالعه مدیران ودبیران آموزش متوسطه شهرستان نور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبیین رابطه فرآیند به اشتراک گذاری دانش باقابلیت نوآوری سازمانی: (مورد مطالعه مدیران ودبیران آموزش متوسطه شهرستان نور) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین رابطه فرآیند به اشتراک گذاری دانش باقابلیت نوآوری سازمانی: (مورد مطالعه مدیران ودبیران آموزش متوسطه شهرستان نور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبیین رابطه فرآیند به اشتراک گذاری دانش باقابلیت نوآوری سازمانی: (مورد مطالعه مدیران ودبیران آموزش متوسطه شهرستان نور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبیین رابطه فرآیند به اشتراک گذاری دانش باقابلیت نوآوری سازمانی: (مورد مطالعه مدیران ودبیران آموزش متوسطه شهرستان نور) :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

هدف اصلی پژوهش حاضر، تبیین رابطه فرایندبه اشتراک گذاری دانش و قابلیت نوآوری سازمانی در بین مدیران ودبیران مقطع متوسطه آموزش-و پرورش شهرستان نور است. این تحقیق، توصیفی پیمایشی و در زمره تحقیقات کاربردی و از نوع همبستگی و روش جمع آوری داده ها،کتابخانه ای میدانی است. بدین منظور جهت جمع آوری داده ها، از پرسشنامه های استانداردبه اشتراک گذاری دانش هاف و ونین (۲۰۰۴) و نوآوری سازمانی ساعتچی وهمکاران (۱۳۹۱) استفاده شد. جامعه آماری این تحقیق، مدیران و دبیران مقطع متوسطه آموزش و پرورش شهرستان نور برابر با ۱۵۰ نفر در نظر گرفته شده است و تعداد نمونه آماری طبق جدول مورگان برابر با ۱۰۸ نفر می باشد. در راستای اهداف پژوهش، آمارتوصیفی و آمار استنباطی جهت تجزیه و تحلیل داده ها به کار گرفته شد. نتایج حاصل از به کارگیری آزمونهای آماری نشان دهنده رابطه مثبت و معنی دار بین فرایند به اشتراک گذاری دانش و قابلیت نوآوری سازمانی است،به عبارتی بابهبود فرایند به اشتراک گذاری دانش قابلیت نوآوری سازمانی نیز ارتقا می یابد. یافته های به دست آمده از روش رگرسیون، حاکی از آن است که بعد جمع آوری دانش رابطه مثبت و معنی داری با ابعاد نوآوری ساختاری و نوآوری منایع انسانی دارد،اما بابعدنوآوری فرهنگی رابطه ای ندارد. همچنین بعد اهدای دانش رابطه مثبت و معنی داری با بعد نوآوری منابع انسانی دارد اما با ابعاد نوآوری فرهنگی ونوآوری ساختاری رابطه ای ندارد. در پایان پژوهش نیز پیشنهادهایی جهت بهبود وتوسعه فرایند به اشتراک گذاری دانش درمیان مدیران و دبیران ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.