بررسی تغییرات برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه طی فصل رشد در تعدادی ژنوتیپ های انار ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه طی فصل رشد در تعدادی ژنوتیپ های انار ایران دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه طی فصل رشد در تعدادی ژنوتیپ های انار ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه طی فصل رشد در تعدادی ژنوتیپ های انار ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه طی فصل رشد در تعدادی ژنوتیپ های انار ایران :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تغییرات ویژگی های میوه انار طی فصل رشد و مقایسه روند آنها بین ژنوتیپ های مختلف، تعداد ۱۳ ژنوتیپ انار دارای صفات متفاوت در شش مرحله رشدی از ۲۰ روز پس از گلدهی تا زمان رسیدن میوه تعداد ۲۹ صفت مهم مربوط به میوه آنها ثبت شد. مشاهده شد که روند افزایش طول و قطر میوه حالت سیگموئید داشت، در حالیکه نسبت طول به قطر میوه طی فصل رشد روندی کاهشی نشان داد درصد وزن خشک پوست میوه به وزن تر آن مقدار خیلی کمی کاهش یافت و از ۳۵ / ۳۶ % در مرحله اول نمونه گیری به ۶۵ / ۳۲ % در آخرین مرحله نمونه گیری رسید، در حالی که وزن خشک آریل افزایش یافته و از ۱۱ / ۱۴ % در مرحله ۲۰ روز پس از گلدهی به ۷۹ / ۱۸ % در زمان بلوغ میوه رسید. درصد وزن بذر به آریل طی فصل رشد روند کاهشی قابل توجهی را نشان داد و از ۸۱ / ۳۹ % در مرحله اول نمونه گیری به ۶۶ / ۱۵ % یعنی کمتر از نصف مقدار اولیه رسید. اسید قابل تیتراسیون در ژنوتیپ های ملس در ابتدا بالا بوده و سپس روند کاهشی قابل توجهی را نشان داد در حالیکه در ژنوتیپ های شیرین از ابتدا کم بوده و تغییر چندانی طی فصل رشد نشان نداد. مشاهدات حاصل از این تحقیق نشان داد با وجود اینکه منحنی رشد اکثر صفات اندازه گیری شده در انار بصورت سیگموئیدی ساده بود، یک مرحله کاهش سرعت رشد در برخی از آنها مشاهده شد که تا حدودی منطبق با زمان سخت شدن پوسته بذر و تشکیل اجزای مختلف ذخیره ای بذر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.