بهبود خواص کاربردی پروتئین های سوریمی طی نگهداری به صورت منجمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود خواص کاربردی پروتئین های سوریمی طی نگهداری به صورت منجمد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود خواص کاربردی پروتئین های سوریمی طی نگهداری به صورت منجمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود خواص کاربردی پروتئین های سوریمی طی نگهداری به صورت منجمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود خواص کاربردی پروتئین های سوریمی طی نگهداری به صورت منجمد :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

نگهداری به صورت منجمد از مهم ترین روش های حفظ کیفیت و افزایش مدت ماندگاری فرآورده های دریایی است. اما حتی با استفاده از این روش نیز افت کیفیت و آسیب به پروتئین ها اتفاق می افتد که این تغییرات در برخی فرآورده ها همانند سوریمی به دلیل ماهیت فرآورده با سرعت و شدت بیش تری اتفاق می افتد. برای کنترل تغییر ماهیت پروتئین ها و بهبود کیفیت سوریمی طی نگهداری به صورت منجمد به طور معمول از مخلوط ساکارز سوربیتول به عنوان محافظ سرمایی – استفاده می گردد اما به دلیل شیرینی و میزان کالری بالایی که در فرآورده های سوریمی ایجاد می کند، امروزه استفاده از محافظ های سرمایی با شیرینی و کالری کمتر، مورد تحقیق قرار گرفته است. به نحوی که بسیاری از ترکیبات از جمله کیتوزان، پروتئین هیدرولیز شده ماهی، پلی دکستروز ، lactitol ، litesse ، مالتو دکسترین، ترهالوز، سدیم لاکتات و مخلوطی از محافظ های سرمایی برای این منظور مورد آزمایش قرار گرفتند. در این تحقیق اثرات افزودن محافظ های سرمایی کم شیرین در حفظ خواص کاربردی پروتئین های میوفیبریل سوریمی طی نگهداری به صورت منجمد مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد که افزودن این مواد به سوریمی ماهی کمترین اثرات منفی را دارد و موجب حفظ خواص کاری پروتئین های میوفیبریل طی نگهداری به صورت منجمد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.