تأثیر مثبت سرمادهی مرطوب و سدیم نیترو پروساید روی شکست خواب و جوانهزنی بذر زیر سیاه [Bunium persicum (Boiss.) Fedtsch]


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر مثبت سرمادهی مرطوب و سدیم نیترو پروساید روی شکست خواب و جوانهزنی بذر زیر سیاه [Bunium persicum (Boiss.) Fedtsch] دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر مثبت سرمادهی مرطوب و سدیم نیترو پروساید روی شکست خواب و جوانهزنی بذر زیر سیاه [Bunium persicum (Boiss.) Fedtsch]  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر مثبت سرمادهی مرطوب و سدیم نیترو پروساید روی شکست خواب و جوانهزنی بذر زیر سیاه [Bunium persicum (Boiss.) Fedtsch]،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر مثبت سرمادهی مرطوب و سدیم نیترو پروساید روی شکست خواب و جوانهزنی بذر زیر سیاه [Bunium persicum (Boiss.) Fedtsch] :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

خواب یک توقف موقتی جوانه زنی دانه های زنده است. دانه های بالغ زیره سیاه دارای خواب هستند و نمی توانند جوانه بزنند هدف از این تحقیق بررسی اثر سدیم نیترو پروساید (SNP) به عنوان یک دهنده NO با غلظت های (۰، ۱۰۰، ۲۰۰،۴۰۰ میکرومولار) و سرمادهی مرطوب ) دوره سرمایی°c1± ۵ در مدت زمان ۰، ۵، ۱۰، ۱۵ هفته) و ترکیب پاک رویی کننده NO یعنی cPTIO )200 میکرومولار) در تنظیم شکست خواب و جوانه زنی زیره سیاه بود. به این منظور دانه های زیره سیاه در آزمایشی به صورت فاکتوریل در طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار رشد داده شدند. نتایج نشان داد ترکیبات سیگنالی کوچک مانند NO روی شکست خواب دانه های سرمادهی نشده اثر مثبتی نداشت اما ترکیبات دهنده NO در یک الگوی وابسته به غلظت شکست خواب دانه های سرمادهی شده را تقویت کردند ولی نتوانستند کاملاً جایگزین نیاز به سرمادهی برای شکست خواب شوند. از طرفی cPTIO نه تنها اثرات مثبت SNP را مهار کرد بلکه اثرات سودمند سرمادهی را بر روی جوانه زنی دانه های زیره سیاه کاهش داد. در مجموع نتایج، نشان می دهد که رهایی از خواب به وسیله استراتیفیکاسیون سرمایی همراه با تقویت مولکول های سیگنالی کوچک (NO) می باشد؛ بنابراین، پیشنهاد می شود که نوسانات دریچه های نیتروزاتیو در دانه در اثرات سرمادهی روی شکست خواب دانه یک نقش پایه ای ایفا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.