ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر”
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر” دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر” کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر” :
تعداد صفحات :۱۸
چکیده مقاله:
هدف و روش: ماست جاشیر نوعی دسرلبنی متداول و پرمصرف در ایران و بخصوص در نواحی جنوبی کشور است. در این پژوهش دسر با افزودن مقادیر مختلف جاشیر (۲۵،۱۵،۰ و ۳۵%) به ماست همزده تهیه و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن مورد ارزیابی قرار گرفت.نتیجه: با افزایش درصد جاشیر در فرمولاسیون، به طور معناداری pH، ظرفیت نگهداری آب و ویسکوزیته ظاهری افزایش و ماده خشک و سینرسیس کاهش یافت (۰۵/۰ > P). تمامی نمونه های در هر دو دمای ۵ و ۲۵ رفتار رقیق شوندگی با برش از خود نشان دادند. در رابطه با ویژگی های حسی، نمونه حاوی ۲۵% جاشیر از نظر ارزیابان حسی بالاترین پذیرش را داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.