ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر” دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی “ماست جاشیر” :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

هدف و روش: ماست جاشیر نوعی دسرلبنی متداول و پرمصرف در ایران و بخصوص در نواحی جنوبی کشور است. در این پژوهش دسر با افزودن مقادیر مختلف جاشیر (۲۵،۱۵،۰ و ۳۵%) به ماست همزده تهیه و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن مورد ارزیابی قرار گرفت.نتیجه: با افزایش درصد جاشیر در فرمولاسیون، به طور معناداری pH، ظرفیت نگهداری آب و ویسکوزیته ظاهری افزایش و ماده خشک و سینرسیس کاهش یافت (۰۵/۰ > P). تمامی نمونه های در هر دو دمای ۵ و ۲۵ رفتار رقیق شوندگی با برش از خود نشان دادند. در رابطه با ویژگی های حسی، نمونه حاوی ۲۵% جاشیر از نظر ارزیابان حسی بالاترین پذیرش را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.