نقش پوترسین برافزایش تشکیل میوه درپسته Pistacia vera L. رقم اوحدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش پوترسین برافزایش تشکیل میوه درپسته Pistacia vera L. رقم اوحدی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش پوترسین برافزایش تشکیل میوه درپسته Pistacia vera L. رقم اوحدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش پوترسین برافزایش تشکیل میوه درپسته Pistacia vera L. رقم اوحدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش پوترسین برافزایش تشکیل میوه درپسته Pistacia vera L. رقم اوحدی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

امروزه از هورمون ها و عناصر غذایی به منظور بهبود رشد رویشی و زایشی در بسیاری از محصولات کشاورزی در دنیا استفاده می شود. هدف از انجام این تحقیق، افزایش تشکیل میوه، وزن میوه و در نهایت افزایش عملکرد در راستای بهبود رشد رویشی با استفاده از تیمار پوترسین (۰ ، ۱/۰ ، ۲/۰ میلی مولار) روی پسته رقم اوحدی بوده است. بدین منظور محلول پاشی روی درختان در مرحله نوک سبزی و آزمایش به صورت یک آزمایش طرح بلوک های کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. مقایسه میانگین ها نشان داد تیمار پوترسین ۲/۰ میلی مولار تاثیر معنی داری در افزایش درصد تشکیل میوه، نشان دادند. همچنین تیمار پوترسین سبب کاهش ریزش جوانه و افزایش تشکیل خوشه گل در مقایسه با شاهد شدند. طبق نتایج ، تیمار پوترسین ۲/۰ میلی مولار بهترین اثر را روی تشکیل میوه داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.