مقایسه اثر تنش شوریNaCl بر عملکرد گل، اسانس و درصد کامازولن ژنوتیپ های برترگیاه دارویی بابونه Matricaria recutita L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر تنش شوریNaCl بر عملکرد گل، اسانس و درصد کامازولن ژنوتیپ های برترگیاه دارویی بابونه Matricaria recutita L دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر تنش شوریNaCl بر عملکرد گل، اسانس و درصد کامازولن ژنوتیپ های برترگیاه دارویی بابونه Matricaria recutita L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر تنش شوریNaCl بر عملکرد گل، اسانس و درصد کامازولن ژنوتیپ های برترگیاه دارویی بابونه Matricaria recutita L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر تنش شوریNaCl بر عملکرد گل، اسانس و درصد کامازولن ژنوتیپ های برترگیاه دارویی بابونه Matricaria recutita L :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

گیاه دارویی بابونه با نام علمیMatricaria recutita L.از تیره کاسنیAstraceaeو یکی از نه گیاه دارویی مهم دنیا است که در صنایع دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد. شوری در خاک یا آب یکی از تنشهای اصلی و از مهمترین موانع محدود کننده تولید محصولات کشاورزی در مناطق خشک و نیمهخشک است . این پژوهش بهمنظور بررسی عملکرد گل، عملکرد اسانس و درصد کامازولن در سه ژنوتیپ برتر بابونه، تحت اثر سطوح مختلف شوری در مزرعه مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان بهصورت اسپیلت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار و دو فاکتور شوری و ژنوتیپ طی سال زراعی۹۱-۹۲ اجرا گردید فاکتور اصلی شامل سطوح شوری شاهد، ۶و۹و۱۲ دسی زیمنسبرمتر و فاکتور فرعی شامل ژنوتیپهای اصفهان، اهواز و شیراز بود. با توجه به نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس، وزن تر و وزن خشک گل در هکتار در اثر بر هم کنش شوری و ژنوتیپ در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار بود. بیش ترین وزن تر و وزن خشک گل در هکتار در ژنوتیپ اصفهان در اثر تیمار شاهد و کمترین آن در ژنوتیپ شیراز و تحت اثر تیمار شوری ۶ دسی زیمنس بر متر دیده شد. عملکرد اسانس در اثر ژنوتیپ در سطح احتمال ۱درصد معنی دار شد. درصد کامازولن در اثر ژنوتیپ در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار بود. بیشترین عملکرد اسانس و درصد کامازولن در ژنوتیپ اصفهان مشاهده شد. میتوان بیان کرد که گیاه بابونه، گیاهی مقاوم به شوری است و تنش شوری را تا ۱۲ دسیزیمنسبر متر تحمل می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.