مطالعه وبررسی روش ساخت وکابردنانوتکنولوژی درصنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه وبررسی روش ساخت وکابردنانوتکنولوژی درصنایع غذایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه وبررسی روش ساخت وکابردنانوتکنولوژی درصنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه وبررسی روش ساخت وکابردنانوتکنولوژی درصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه وبررسی روش ساخت وکابردنانوتکنولوژی درصنایع غذایی :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

امروزه با گسترش علم و پیشرفت روزافزون بشر، دست یابی به فنون و روشهایی که بتواند نیاز عمده جوامع جهانی را برطرف کند،لازم وانکارناپذیراست.درسالهای اخیر شکل جدیدی ازتکنولوژی بنام نانوتکنولوژی ارائه شده است.علم نانو و نانو تکنولوژی،تازه ترین یافته های مربوط به این قرن هستند. نانو تکنولوژی علم مطالعه و تحقیق پدیده ها و عملکردها در سطح اتمی، ملکولی و نانو مولکول می باشد.این عمل دارای کاربرد در زمینه های مختلفی می باشد. یکی از مهم ترین بخش های صنعت تمام کشورها که با امنیت غذایی در ارتباط است صنایع غذاییمی باشد. با کمبود منابع غذایی وافزایش جمعیت، توسعه این بخش از صنعت ضروری به نظر می رسد. استفاده از فناوری های نوین در این بخش رویکردی جدید است که می تواند مورد توجه قرار گیرد. در طی چند سال اخیر فناوری نانو بعنوان جزءمهمی از صنعت غذا تبدیل شده است. فناوری نانومیتوانددرخط تولید به منظور ایجاد ریزحسگرها و ماشینهای تشخیص بکار رود و تولید غذاهای فاقد آلودگی را تضمین کند. این نانو ابزارها در تشخیص میکروبهای مضر و تعیین زمان ماندگاری محصول نیز کاربرد دارند.اولین عرصه در صنایع غذایی که نانو تکنولوژی بر آن موثر است، بسته بندی مواد غذایی می باشد. توزیع سریع مواد غذایی، تجزیه زیستی پروتئین ها، نمونه برداری سریع از آلاینده های شیمیایی و زیستی ونانو کپسوله کردن غذایی که شامل افزودنی های مجاز هستند، موضوعات پدید آمده ی نانو تکنولوژی برای کشاورزی و غذاست.در این مقاله ابت دا نانو، روش ساخت وکاربردهای نانو و سپس کاربردهای فناوری نانودرصنایع غذایی مورد بحث قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.