گردشگری و نظام غذایی بومی: ذائقه گردشگر در تکاپوی تجربهای متمایز و طعمی اصیل از فرهنگ و محیط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گردشگری و نظام غذایی بومی: ذائقه گردشگر در تکاپوی تجربهای متمایز و طعمی اصیل از فرهنگ و محیط دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گردشگری و نظام غذایی بومی: ذائقه گردشگر در تکاپوی تجربهای متمایز و طعمی اصیل از فرهنگ و محیط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گردشگری و نظام غذایی بومی: ذائقه گردشگر در تکاپوی تجربهای متمایز و طعمی اصیل از فرهنگ و محیط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گردشگری و نظام غذایی بومی: ذائقه گردشگر در تکاپوی تجربهای متمایز و طعمی اصیل از فرهنگ و محیط :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

نظام غذایی بومی به مثابه بخشی از میراث فرهنگی جامعه دارای ظرفیتهای متعددی برای مطرح شدن در حوزه گردشگری است. در این مطالعه ابعاد مختلف فرهنگی و تغذیهای نظام غذایی عشایر لک در استان لرستان به عنوان جاذبه و مولفهای مهم در رابطه با ابعاد فرهنگی و اقتصادی گردشگری مورد بررسی قرار گرفته است. به همین منظور نظام غذایی طایفه بیرانوند به عنوان یکی از طوایف لک در لرستان در دو منطقه گرمسیری و سردسیری مورد بررسی قرار گرفته است. این مطالعه با استفاده از روش مردمنگاری به عنوان استراتژی کارا، تکنیکهایی از قبیل مصاحبههای مردمنگارانه و مشاهده مشارکتی برای گردآوری دادههای مورد نیاز در زندگی و همراه شدن با مشارکت کنندگان در دو منطقه قشلاقی و ییلاقی جحت شناخت و درک موضوع مورد مطالعه از نگاه مردم بومی به کار گرفته است. نتایج نشان میدهد نظام غذایی بومی عشایر علاوه بر اینکه با استفاده از منابع محلی منابع متنوع غذایی را برای عشایر در خود جای داده است، بسیاری از مولفههای فرهنگی آنها را نیز در بر دارد. نظام غذایی دریچهای گشوده است که با تجربه و چشیدن آن به عمق فرهنگ محلی وارد شده و تفاوتی، که درک و لمس آن مهمترین انگیزه گردشگر است، را با فرهنگ خود از طریق طعم و ذائقه درک میکنیم. در واقع میتوان نظام غذایی عشایر را عنصری از میراث فرهنگی اقوام تلقی نمود. میراث از این جهت که در خود دانش بومی، ذائقه، عادت، روابط اجتماعی و ترجیحات و ابعاد متنوع دیگری را که از گذشته وام گرفته است، حمل میکند. این میراث فرهنگی با ویژگیهای خود موجب تداوم هویت عشایری میشود. غذاهای بومی در مراحل مختلف تولید، گردآوری و مصرف دارای ویژگیهای محلی است . این ویژگیهای اصیل، متفاوت و جاذبه تجربه این تفاوتها میتواند زمینهای مساعد برای گسترش گردشگری غذا فراهم آورد. دانش شناخت گیاهان و میوههای خودرو، روشهای فرآوری و استفاده و خواص درمانی آنها، زمینهای برای معرفی وجود استعدادهای گردشگری در زمینه بوم- گردیاست. این توانمندیها میتواند بستری مناسب برای اشتغال جوامع محلی در بخش توریسم، تداوم فرهنگ عشایری و توسعه جامعه عشایری در ابعاد مختلف پدید آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.