فرایند ازن و گاز CO2 بر خواص رئولوژیکی و کاربردی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فرایند ازن و گاز CO2 بر خواص رئولوژیکی و کاربردی مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فرایند ازن و گاز CO2 بر خواص رئولوژیکی و کاربردی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرایند ازن و گاز CO2 بر خواص رئولوژیکی و کاربردی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فرایند ازن و گاز CO2 بر خواص رئولوژیکی و کاربردی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از مشکلات بزرگ در صنعت غذا و مواد غذایی، نگهداری و فساد آنها میباشد که عمدتا به دلایل آلودگیهای میکروارگانیسمی اتفاق میافتد.از مهمترین روشهای اطمینان بخش کنترل بهداشت و امنیت مواد غذایی، می توان استفاده از گاز ازن وCO2 را نام برد. ازن دارای کاربردهای بالقوه متعددی در صنایع غذایی به دلیل مزایای آن نسبت به عوامل ضد میکروبی سنتی مانند کلر، سوربات های پتاسیم ، و غیره هستند. این فناوری برای غیر فعال کردن میکروارگانیسم ها و آنزیم ها بدون عوارض جانبی قابل توجهی در خواص حسی و یا تغذیه نشان داده شده است.در این مطالعه خواص رئولوژیکی پوشش مواد غذایی، تاثیر ازن بر خواص رئولوژیکی غلات وحبوبات، روغن ها، اثرات فاز متراکم دی اکسید کربنDPCD در بافت مواد غذایی و فراورده های لبنی موردبررسی قرار گرفته است. مطالعات نشان داده اند که تکنیک های طبیعی غیر حرارتی نگهداری غذا مانند ازن وDPCDممکن است مزایای منحصر به فرد برای فراوری مواد غذایی با اثرات حداقل و یا مورد نظر بر روی خواص رئولوژیکی مواد غذایی ارائه دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.