روشهای کاهش ترکیبات سمی آمینهای بیوژنیک در فرآیند مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روشهای کاهش ترکیبات سمی آمینهای بیوژنیک در فرآیند مواد غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روشهای کاهش ترکیبات سمی آمینهای بیوژنیک در فرآیند مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روشهای کاهش ترکیبات سمی آمینهای بیوژنیک در فرآیند مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روشهای کاهش ترکیبات سمی آمینهای بیوژنیک در فرآیند مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

آمینهای بیوژنیک جزء ترکیبات نیتروژنه با وزن مولکولی پایینی هستند که در مواد غذایی خام و فرآیند شده قابل یافت هستند. عموماً این مواد طی فرآیند دکربوکسیلاسیون میکروبی از آسیدهای آمینه تولید میشوند. هر چند آمینهای بیوژنیک به عنوان پیش ساز برای سنتز اسیدهای نوکلوئیک، هورمونها و پروتیئنها مطرح بوده و نیز در فرآیندهایی مانند تنظیم دمای بدن، کاهش یا افزایش فشار خون تأثیرگذار هستند اما مصرف مواد غذایی حاوی مقادیر بالای این ترکیبات برای مصرف کنندگان میتواند اثرات سمی در پی داشته باشد. از جمله مهمترین مواد غذایی که دارای مقادیر بالایی از این ترکیبات میباشند میتوان به محصولات لبنی، ماهی، گوشت و فرآوردههای تولیدی از آنها، سبزیجات تخمیر شده، فرآوردههای حاصل از سویا و نوشیدنیهای الکلی اشاره نمود. پوترسین، کاداورین، هیستامین، تیرامین، اسپرمین، اسپرمیدین و تریپتامین از جمله مهمترین آمینهای بیوژنیکی هستند که عموماً در مواد غذایی یافت میشوند. انجام یکسری اقدامات خاص مانند استفاده از فرآیندهای فشار بالا، پرتو دهی، توجه به نوع بستهبندی، کاربرد افزودنیها و مواد محافظ غذایی و نیز کاربرد مایههای کشت آغازگر مناسب میتواند سبب کاهش تولید آمینهای بیوژنیک در مواد غذایی گردد. لذا با توجه به اهمیت آمینهای بیوژنیک در سلامت مصرف کنندگان در این مقاله به بررسی روشهای موثر در کاهش این ترکیبات در مواد غذایی میپردازیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.