راهبرد توسعه کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی با رویکرد MCDM فازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 راهبرد توسعه کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی با رویکرد MCDM فازی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد راهبرد توسعه کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی با رویکرد MCDM فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی راهبرد توسعه کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی با رویکرد MCDM فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن راهبرد توسعه کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی با رویکرد MCDM فازی :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

راهبرد توسعه کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی امری حیاتی برای دستیابی به مزیت رقابتی و تضمین سهم بازار محصولات غذایی مشتق از فناوری نانو و رفع نیازهای متنوع مصرف کنندگان محصولات غذایی می باشد. در این پژوهش هدف، راهبرد اولویت مهم ترین کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی کشور می باشد. بنابراین مهم ترین کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی و هم چنین معیارهای مؤثر در انتخاب آنها با مرور ادبیات شناسایی شدند. س پس معیارها و فناوریها شناسایی شده با نظر خبرگان و با روش وزنهای اعشاری و فازی غربالگری و بومیسازی گردید. برای رتبهبندی معیارها و فناوری نانو از روشهای ترکیبی چند معیاره (MCDM) فازی استفاده شد. بنابراین، پرسشنامهای طراحی و با نظرسنجی ۱۱ نفر از متخصصین صنعت آگاه به موضوع پژوهش، چگونگی و میزان تأثیر معیارها بر یکدیگر در رتبهبندی راهبردها با استفاده از روش DEMATEL فازی مشخص گردید. در ادامه از ترکیب جدید ANP بر اساس DEMATEL DANP فازی، وزن هر یک از معیارها محاسبه و در نهایت مهم ترین کاربردهای فناوری نانو در بخش صنایع غذایی کشور با روش TOPSIS فازی رتبهبندی شدند. نتایج تجزیهوتحلیل داده با نرمافزار EXCEL نشان داد که معیار "نگهداری از پایداری منابع و محیطزیست" با اهمیتترین معیار برای راهبرد توسعه فناوری نانو در بخش صنایع غذایی و فناوری "بسته بندی" در رتبهی اول میباشد. این نتایج می تواند به تصمیمگیرندگان و سیاستگذاران در برنامهریزی راهبرد کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.