تأثیر مرحله برداشت میوه بر کمیت اسانس گیاه دارویی رازیانهFoeniculum vulare Miller در شرایط اقلیمی شهرکرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر مرحله برداشت میوه بر کمیت اسانس گیاه دارویی رازیانهFoeniculum vulare Miller در شرایط اقلیمی شهرکرد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر مرحله برداشت میوه بر کمیت اسانس گیاه دارویی رازیانهFoeniculum vulare Miller در شرایط اقلیمی شهرکرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر مرحله برداشت میوه بر کمیت اسانس گیاه دارویی رازیانهFoeniculum vulare Miller در شرایط اقلیمی شهرکرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر مرحله برداشت میوه بر کمیت اسانس گیاه دارویی رازیانهFoeniculum vulare Miller در شرایط اقلیمی شهرکرد :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

گیاه دارویی رازیانه با نام علمی Foeniculum volar Miller متعلق به تیرهی چتریان (Apiaceae) میباشد. از اسانس حاصل از میوه آن در صنایع مختلف داروسازی، غذایی، آرایشی و بهداشتی استفاده میشود. به منظور بررسی تغییرات کمی اسانس رازیانه در طی مراحل رشد (حالت خمیری و کاملا رسیده) نمونه برداری، در سال ۱۳۹۳ در شرایط مزرعه در دانشگاه شهرکرد انجام گردید. نمونه ها در محیط آزمایشگاهی خشک شدند. اسانس گیری تمام نمونه ها به روش تقطیر با بخار آب با کلونجر انجام گرفت و بعد از آب گیری با سولفات سدیم، وزن اسانسها بدون آب تعیین گردید . نتایج این تحقیق به روش تجزیه واریانس ساده با آزمایش فاکتوریل وتجزیه واریانس مرکب با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. بر اساس نتایج حاصل از این بررسی بالاترین مقدار اسانس رازیانه مربوط به حالت خمیری بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.