بهینهسازی شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای خشک کردن قارچ دکمهای با کمک طرح مرکب مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینهسازی شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای خشک کردن قارچ دکمهای با کمک طرح مرکب مرکزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینهسازی شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای خشک کردن قارچ دکمهای با کمک طرح مرکب مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینهسازی شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای خشک کردن قارچ دکمهای با کمک طرح مرکب مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینهسازی شبکه عصبی مصنوعی در پیشبینی ویژگیهای خشک کردن قارچ دکمهای با کمک طرح مرکب مرکزی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش پیش بینی پارامترهای خشک کردن لایه نازک قارچ دکمه ای به کمک روش شناسی سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی می باشد. فرآیند خشک کردن در سه توان مختلف مایکروویو۱۵۰و۲۵۰و۵۰۰وات و دوضخامت ( ۳ و ۶ میلی متر) انجام گرفت. نتایج نشان داد که کمترین میانگین مربعات خطا زمانی بدست آمد که تعدادنرون ها در لایه مخفی، ضریب مومنتوم و تکرار یادگیری به ترتیب ۲۹و۰/۴۳و۶۹۹۹ بدست امد مقدارمطلوبت و میانگین مربعات خطای حاصل دراین حالت ۰/۹۷۹و۰/۰۱بدست آمد این مدل توانست نسبت رطوبت، محتوی رطوبتی و سرعت خشک کردن قارچ دکمه ای را به ترتیب با ضرایب۰/۹۸۶۱و۰/۹۸۲۶و۰/۸۴۱۴پیش بینی نماید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.