بهینه سازی پروتئین آبکافت شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری Sepia pharaonis با استفاده از آنزیم آلکالاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی پروتئین آبکافت شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری Sepia pharaonis با استفاده از آنزیم آلکالاز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی پروتئین آبکافت شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری Sepia pharaonis با استفاده از آنزیم آلکالاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی پروتئین آبکافت شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری Sepia pharaonis با استفاده از آنزیم آلکالاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی پروتئین آبکافت شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری Sepia pharaonis با استفاده از آنزیم آلکالاز :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در تحقیق حاضر از روش پاسخ سطحی ۱RSM به منظور بهینهسازی شرایط تولید پروتئین آبکافت شده از سر و بازوی ماهی مرکب ببری Sepia pharaonis از لحاظ دما، pH و نسبت آنزیم به سوبسترا استفاده شد. این روش، اثر سه فاکتور دما، pH و میزان آنزیم را روی درجهی آبکافت به عنوان پاسخ سطحی مورد بررسی قرار داد. آنزیم مورد استفاده، آلکالاز بود. مدل ریاضی،برازش خوبی با دادههای آزمایش داشت، زیراR2معادل۰/۹۸ نشان داد که ۸۹ درصد از تغییرات درون محدوده آزمایش توسط مدل قابل توضیح است. براساس نتایج به دست آمده، شرایط بهینه از لحاظ دما، زمان و نسبت آنزیم به سوبسترا به ترتیب عبارت از دمای۵۴/۳۳درجه سانتیگراد pH=8/49ونسبت انزیم به سوبسترا ۱/۹۷درصد بودند که منجر به درجه آبکافت آنزیمی معادل۱۴/۵۰ گردید. عدم معنی داری در فاکتور فقدان برازش در این مطالعه نیز گواهی بر قابلیت مدل در پیش بینی دامنههای مورد استفاده در این آزمایش میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.