بررسی میزان یون نیتریت ،درخیار گل خانه ای شهرستان های کردستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان یون نیتریت ،درخیار گل خانه ای شهرستان های کردستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان یون نیتریت ،درخیار گل خانه ای شهرستان های کردستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان یون نیتریت ،درخیار گل خانه ای شهرستان های کردستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان یون نیتریت ،درخیار گل خانه ای شهرستان های کردستان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

خیار یکی از محصولات جالیزی است که در سطح گسترده ای مصرف می شود .بررسی حضوریون نیتریت ،درآن دارای اهمیت زیادی است ،زیرا سلامت افراد زیادی در جامعه با مصرف محصول آلوده به خطر می افتد. هدف اصلی این پژوهش سنجش میزان نیتریت موجود در محصولات تولیدی در گل خانه های شهر های استان کردستان بود،که برای اطلاع از سطح امنیت وسلامت این محصول انج ام گرفت . در این بررسی هااز گلخانه های موجود در استان کردستان نمونه های خیار به صورت تصادفی نمونه برداری شدند .آزمایشات در قالب طرح کاملآتصادفی در ۳ تکرار انجام گردید.برای اندازه گیری مقدار یون نیتریت در نمونه ها از استانداردهای ملی شماره ۴۱۰۶ استفاده شد.نتایج حاصل از آزمایشات توسط نرم افزار (MINITAB) بامقایسه میانگین به روش (LSD) تجزیه وتحلیل آماری گردید.نتایج نشان دادند که میانگین حضور نیتریت در نمونه ها ۲۲/۲۸۸۶ میکرو گرم بر کیلو گرم بود . مقادیر بدست آمده بسیار بالاتر از حد مجازاستاندار دبین المللی کدکس بود، یون نیتریت اختلاف معنی داری با استاندارد داشت و میزان آنها بیش از حد تعیین شده بود . با توجه به ایزوله بودن گل خانه ها از فضای بیرون ،نتایج حاصل ازاین پژوهش هشداری برای تولیدکنندگان و زنگ خطری برای مصرف کنندگان می باشد.بازده این تحقیق نشان داد که لزوم توجه به کشاورزی سالم و تولید محصولات طبیعی در تمام بخش های کشاورزی وصنایع غذایی از درجه اهمیت بالایی برخوردار است،که باید برای نیل به اهداف دراز مدت درچشم انداز توسعه ملی کشور سر لوحه کاری قرار گیرد،چرا که جامعه سالم است که نیروی محرک ،توسعه وآبادانی است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.