مقاله سنسورهای خودرو ۲۰۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله سنسورهای خودرو ۲۰۶ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنسورهای خودرو ۲۰۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنسورهای خودرو ۲۰۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنسورهای خودرو ۲۰۶ :

سیستمهای داخلی

·  سیستم استارت الکترونیکی : ضد سرقت

·  صندلی راننده : با تنظیم دستی ارتفاع

 

 ایمنی :

·  سپرها : تزریقی همرنگ بدنه با چراغ مه شکن

·  ترمز دستی : کابلی

·  پشت سری جلو : با تنظیم ارتفاع

·  پشت سری صندلی عقب : ۱/۳ & ۲/۳

·  کمربند : با سیستم کش

·  درها و در صندوق : قفل مرکزی با کنترل از راه دور

نده اولیه برای سرنشینان جلو

 

 سیستم BSI :
در سیستم سیم کشی خودروی پژو همانند خودروهای پیشرفته از سیستم مالتی پلکس استفاده شده است.ودرواقع می توان از BSI بعنوان قلب این سیستم نام برد.
در سیستمهای فاقد BSI ، سیستم از نظر الکتریکی پیچیدگیهای خاص خود را دارد واگر یک قسمت الکتریکیخودرو نیاز به اطلاعات از یک قسمت دیگر داشته باشد باید یک سیم کشی بین این دو قسمت در نظر گرفته شود که باعث افزایش طول سیم کشی خودرو ودرنتیجه افزایش وزن وهزینه های کلی ساخت خودرو وافزایش هزینه های تعمیرات خواهد گردید.
سیستمهایی که مبتنی بر BSI می باشند می توانند قابلیت های زیادی برای خودرو ایجاد نمایند که می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
– کنترل قسمتهای مختلف از قبیل رله ها-فیوزها-قفل کن ها-لامپهای سقفی-الارمهاتوسط یک مجموعه
– ساده تر شدن سیستم سیم کشی خودرو که باعث بهبود ارتباط سیستمهای الکترونیکی والکتریکی می شود.
– با توجه به اینکه از تمام قسمتهای مختلف خودرو اطلاعاتی به BSI منتقل می شود این سیستم هشدارهای مناسبی مانند بوق ویا لامپ خطر را برای راننده فراهم نموده است.
– ساده تر شدن تجهیزات وعیب یابی سیستم
– استاندارد شدن سیم کشی خودروهای شرکتهای مختلف
– کاهش چشمگیر طول سیم کشی در خودروها
لازم به ذکر است که BSI مورد استفاده در پژو ساخت شرکت زیمنس می باشد.

 قطعاتی که از پژو به سرقت می رود :

در بسیاری از موارد عدم اطلاع کافی از نحوه عملکرد وایمنی قرار داده

شده در این خودرو موجب مبادرت به سرقت از ان می شود.
کلیه قطعات ذیل اگر از روی یک خودرو به سرقت رود بر روی هیچ خودروی دیگری قابل استفاده نبوده وسرقت ان نفعی برای سارق نخواهد داشت:
– کلیدها
– رادیو
– امپر چهارگانه
– نمایشگر چند منظوره وسط داشبورد
– BSI در داخل اتاق راننده
– ECU انژکتور در داخل اتاق موتور
– ECU کیسه هوا در داخل اتاق راننده
– ECU گیربکس اتوماتیک در داخل اتاق موتور
– ECU سیستم ترمز ضد قفل ABS NV NHOG HJHR L,J,V
۱۰- جعبه اتصال دسته های برف پاک کن
لازم به ذکر است از این میان (کلیدها – ECU انژکتور- BSI ) در صورت سرقت به عنوان عناصر سوخته محسوب شده ودرهیچ صورتی بر روی هیچ خودروی دیگری قابل استفاده نمی باشند.
وعناصر(رادیو-امپر چهارگانه-نمایشگر چند منظوره وسط داشبورد- ECU کیسه هوا- ECU گیربکس اتوماتیک- ECU سیستم ABS و COM2000 ) تنها در صورت موجود بودن ACCESS CARD که بصورت محرمانه در اختیار خود مشتری قرار می گیرد قابل استفاده می باشند.

ضمنا با توجه به اینکه در خودروی پژو سیستم ضد سرقت IMMOBILIZER وجود دارد لذا بوسیله هیچ نوع کلید دیگر حتی اگر مغزی فلزی آن با قفل فرمان نیز سازگار باشد ویا بااستارت زدن از روی خود استارت خودرو ، روشن نخواهد شد و درصورت موجود نبودن سوئیچ مالک ، خودرو قابل روشن کردن وسرقت نمی باشد.

 ترمز ABS :
در اینده نزدیک بر روی خودروهای پژو۲۰۶ سیستم ترمز ضد قفل نصب خواهد شد به این بهانه توضیح مختصری به شرح ذیل اورده می شود:
عملکرد سیستم ABS   :
۱-چهارسنسور سرعت که بر روی چرخهای جلو وعقب نصب می گردد. وظایف این سنسورها اعلام سرعت چرخها به برد الکترونیکی بوده که این برد نیز باتوجه به جداول موجود در حافظه خود میزان سرعت چرخها را براورد کرده و پیغامی به واحد فعال کننده خود می فرستد. این واحد نیز با توجه به اطلاعات دریافت شده میزان فشار روغن بهینه را به هر چرخ اعمال می کند که همین توزیع مناسب فشار باعث جلوگیری از قفل شدن چرخها خواهد شد.
این سیستم جهت جلوگیری از قفل شدن چرخها می باشد .چرخهای خودرو هنگامی قفل می شود که فشار روغن بطور متناسب بین چرخها توزیع نگردد که این ایراد در مواقعی که خودرو با شتاب منفی (توقف ناگهانی ویا کاهش سرعت ناگهانی) روبرو می گردد پدید می اید.در سطوح لغزنده این حالت بیشتر پدید می اید.
هرساله بدلیل قفل شدن تایرها خسارات جانی ومالی متوجه رانندگان می گردد ودر حال حاضر در بیشترشرکتهای خودروساز جهانی این سیستم بر روی خودروها نصب     می گردد.

باتری :                                   

  باتریهای  که در این خودرو مصرف می شود باتریهای امپری و امپری می باشد که در مدلهای گیربکس اتوماتیک از باتریهای و در مدلهای معمولی از باتریهای امپری استفاده می شود.
نکته حائز اهمیت انستکه که هیچگاه جهت شارژ این باتریها نباید انها را بصورت سری به یکدیگر متصل نمود زیرا ولتاژ حاصله در اثر اتصال سری برابر ولت شده وباعث سوختن ECU خودرو می شود زیرا ریسک سوختن ECU حدود ولت می شود لذا در هنگام شارژ باتری باید انها را بصورت موازی به یکدیگر متصل نمود. باتریهای پژو از نوع MF می باشد( MAINTENENCE FREE ) یعنی بدون نیاز به نگهداری بوده واحتیاجی نیز به اضافه نمودن اب(الکترولیت) ندارد .این باتریها ۱۲ V بوده ومیزان امپر ساعت ان ۶۰ می باشدوهمچنین شدت جریان استارت زدن در سرما (۱۸-) برابر می باشد.
نکته مهمی که درزمینه باتریهای پژو باید به ان اشاره نمود که حتما باید مد نظر قراربگیرد استفاده از باتری دیگر جهت روشن نمودن خودرو می باشد (چنانکه در پیکان زیاد دیده شده است) اگر در خودرو پژو جهت روشن نمودن خودرو دو باتری بصورت موازی به یکدیگر متصل شوند(یعنی قطب مثبت یکی به قطب منفی دیگری وقطب منفی یکی به قطب مثبت دیگری متصل شود انگاه ECU خودرو حتما خواهد سوخت وخسارات سنگینی به خودرو وارد می شود.
چون ریسک سوختن ECU این خودرو ۱۶ V می باشد واگر دوباتری بصورت سری به یکدیگر متصل شوند ولتاژ حاصله برابر ۲۴ V خواهد شد که منجر به سوختن ECU می گردد.
ولی اگر بصورت موازی به یکدیگر متصل شوند یعنی قطب مثبت یکی به قطب مثبت دیگری وقطب منفی یکی به قطب منفی دیگری متصل شود ایرادی در خودرو ایجاد نمی گردد. 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.