مقاله طبقه بندی کردن تیپ در گاو های شیری هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله طبقه بندی کردن تیپ در گاو های شیری هلشتاین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طبقه بندی کردن تیپ در گاو های شیری هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طبقه بندی کردن تیپ در گاو های شیری هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طبقه بندی کردن تیپ در گاو های شیری هلشتاین :

طبقه بندی کردن تیپ در گاوهای شیری هلشتاین                              

پس از اینکه ارزیاب تیپ  گاوهای شیری را ارزیابی کرد و صفات مختلف بدنی را مورد اندازه گیری یا قضاوت چشمی قرارداد  بایستی بر اساس امتیازات حاصله ؛ گاوهای شیری را  کلاسه بندی یا طبقه بندی کرد.         در روش طبقه بندی  معمولا نمره مربوط به هر قسمت از بدن دام جداگانه محاسبه گشته و پس از آن  نمره تیپ نهایی یا فاینال اسکور و سپس امتیاز کل تیپ دام مشخص می گردد.  امتیاز کل یا فاینال کلاس برای گاوهای شیری هلشتاین در طبقات مختلف زیر قرار می گیرد:         

 

طبقه

امتیازکل

Excellent

۹۰-۱۰۰

Very Good

۸۵-۸۹

Good plus

۸۰-۸۴

Good

۷۵-۷۹

Fair

۶۵-۷۴

Poor

۵۰-۶۴

 

تعیین امتیاز نهایی یا فاینال اسکور:                                          

برای تعیین امتیاز نهایی قسمتهای مختلف بدن گاو امتیاز بندی شده  و سپس نمره هر قسمت از بدن دام جداگانه محاسبه و در تعیین نمره نهایی مورد استفاده قرار می گیرد.برای این کار بدن یک گاو شیری به ۵ قسمت اصلی زیر  تقسیم بندی می گردد:                                      

۱- چهار چوب بدنی و ظرفیت پذیری دام که در تقسیم بندی کانادایی نمره ۲۰ و در تقسیم بندی آمریکایی نمره ۱۵ را به خود اختصاص می دهد.                                                                                       

۲- کپل که در سیستم طبقه بندی کانادایی نهایتا ۱۰ نمره به آن تعلق می گیرد.                                                                                 

۳- دست و پا  که در سیستم طبقه بندی کانادایی نمره ۱۶ و در طبقه بندی آمریکایی نمره ۱۵ را به خود اختصاص می دهد.                         

۴- سیستم پستانی که در هر دو روش  طبقه بندی بیشترین امتیاز یعنی ۴۰ را به خود اختصاص می دهد.                                                  

۵- خصوصیات شیرواری  که در سیستم کانادایی  نمره ۱۴ و در سیستم طبقه بندی امریکایی نمره ۲۰ به آن تعلق میگیرد.                         

 

همانطور که مشخص است  سیستم طبقه بندی تیپ در هر کشور جداگانه می باشد و  هر کشوری با توجه به استراتژی اصلاح نژادی خود  نمره مربوط به قسمتهای مختلف بدن دام را تعیین  می نماید . مثلا در سیستم طبقه بندی کانادایی نمرات قسمتهای مختلف بدن به شرح زیر است:                                                                                 

نمره نهایی

قسمتهای مختلف بدن

۲۰

چهارچوب بدنی و ظرفیت پذیری

۱۰

کپل                                   

۱۶

دست وپا                             

۴۰

سیستم پستانی                  

۱۴

خصوصیات شیرواری               

     

در سیستم طبقه بندی آمریکایی  نمرات قسمتهای مختلف بدن دام به شرح زیر تعیین می گردد:                                                             

نمره نهایی

قسمتهای مختلف بدن

۱۵

چهار چوب بدنی       

۲۰

خصوصیات شیرواری  

۱۰

ظرفیت پذیری بدنی   

۱۵

دست و پا               

۴۰

سیستم پستانی      

 

همانطور  که ملاحظه میشود در هر دوسیستم نمره نهایی یا فاینال اسکور حد اکثر به عدد ۱۰۰ خواهد رسید.                                        

 

حال با توجه به اینکه سیستم طبقه بندی تیپ در کشور ایران نزدیک به سیستم  کانادایی میباشد به توضیح این سیستم خواهیم پرداخت:      

 

۱- چهار چوب بدنی و ظرفیت پذیری : (نمره نهایی ۲۰)                                              

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.