مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی :

ضوابط بهداشتی صنعت پرورش طیور گوشتی

الف- ضوابط بهداشتی جایگاه طیور گوشتی
۱- رعایت ضوابط نظام دامداری در تاسیس مرغداری الزامیست ( جداول تدوبنی ۱۳۷۴).
۲- زمین محل احداث مرغداری می بایستی در مناطقی در نظر گرفته شود که از نظر زیست جوندگان (انواع موش ) عاری یا از نظر میزان جمعیت بسیار محدود باشند .
۳- وجود حصار در اطرلف سالنها و سایر تاسیسات به منظور جلوگیری از ورود حیوانات و افراد متفرقه الزامیست.
۴- وجود حوضچه های ضد عفونی در مبادی مجموعه مرغداری ودرصورت چند سنی بودن در مبادی ورودی تاسیسات هرگله نیز الزامیست . درصورت وجود کارخانه تهیه خوراک در مرغداری وجود حوضچه ضد عفونی در مبادی ورودی آن ضروریست.
۵- احداث دفتر اداری وسرویس های بهداشتی در ابتدای مبادی ورودی مرغداری الزامیست.

۶- اطاق مناسب جهت ضد عفونی اقلام مورد نیاز واحد در مبداء ‌ورودی در نظر گرفته شود. ۷- فاصله بین سالنها بین ۱۵-۱۰ متر و فاصله سالنها از حصار اطراف حداقل به اندازه عرض سالنها بوده وکمتر از ۱۲ متر نباشد
۸- احداث پارکینگ در خارج از محوطه مرغداری و به منظور جلوگیری از ورود خودروهای متفرقه ضروریست.
۹- سطوح داخلی وخارجی کلیه سالنها وتاسیسات می بایستی قابل شستشو وضد عفونی کردن وتا ارتفاع مناسب قابل سوراندن باشد.
۱۰- بمنظور جلوگیری از ورود پرندگان نصب توری برروی کلیه پنجره ها ومنافذ ورود و خروج هوای سالنهای مرغداری وسایر تاسیسات الزامیست.
۱۱- سالن ها وسایر تاسیسات باید بنحوی ساخته شود که از نفوذ جوندگان وسایر حیوانات جلوگیری شود.
۱۲- محوطه مرغداری (‌بین سالنها واطراف سالن های پرورش )‌تا شعاع ۱۲ متری میبایست قابل شستشو وضد عفونی کردن وشعله دادن باشد.
۱۳- محوطه مرغداری میبایست فاقد نقاط کور و غیر قابل کنترل باشد .از هرگونه تاسیسات اضافی وضایعات (‌وسائل مستعمل وفرسوده )‌عاری باشد.

۱۴- به فاصله ۳-۵ متر از حصار دور تا دور مرغداری چند ردیف درختکاری شود منوط به اینکه فاصله ۱۲ متر فضای قابل شستشو از آخرین سالن رعایت شده باشد.
۱۵- درمجتمع های بزرگ مرغداری (‌چند سنی )‌بین فارم ها درختکاری انبوه یا جنگل کاری شود.
۱۶- آب مصرفی:
منابع آب بهداشتی کافی می بایست قابل تامین باشد.
متابع آب شبکه آبرسانی داخل مرغداری (‌هوائی وزمینی )‌غیر قابل نفوذ باشد.
منابع آب شبکه آبرسانی قابل لایروبی – شستشو – ضد عفونی وکنترل باشد.
۱۷- چاه فاضلاب وچاه تلفات بایست دارای موقعیت مناسب و فاصله لازم از منابع آب و شبکه آبرسانی باشد.

۱۸- مرغداری میبایست دارای شبکه برق رسانی کافی جهت سالن ها وسایرتاسیسات باشد ضمنا”‌موتور برق اضطراری در واحد هائی که از شبکه های برق رسانی استفاده میکنند نیز ضررویست.

۱۹- کوره لاشه سوز وچاه تلفات غیر قابل دسترس حیوانات باشد و با درنظر گرفتن جهت وزش باد در دورترین نقطه از سالنها احداث گرد بنحوی که در بهداشت منطقه و واحد مرغداری تأثیر منفی نداشته باشد.
 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.