مقاله بازی کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بازی کودکان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بازی کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بازی کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بازی کودکان :

چکیده

هدف این مقاله درخصوص طبیعت بازی ،کاربردواثربازی ،جنبه های مقیدبازی ،آثارتربیتی بازی ،توضیح ارزش  واهمیت بازی ونقش بزرگترها درآماده نمودن بازی برای بچه ها می باشد.

تعریف بازی :به هرگونه فعالیت جسمی یاذهنی هدفداری که به صورت فردی یاگروهی انجام پذیردوموجب کسب لذت واقناع نیازهای کودک شودبازی می گویند.بازی بهترین وموثرترین وسیله  برای پرورش وشکوفایی تدریجی استعدادهای طفل دردوران کودکی است .کودکان برای انجام بازیها هیچ هدف ومنظوری جزسرگرمی وتفریح ندارندولی مربی بایدمنظوروهدف معینی داشته باشدکه دراین مقاله به آنها اشاره شده ،بازیهای مختلف علاوه برتربیت بدنی ،آثارتربیتی بسیاری دارندکه به تعدادی ازآنها  اشاره شده است .

بازیها جنبه های مفیذی ازقبیل جنبه (جسمی -ذهنی وروانی -عاطفی )دارندکه برای هریک توضیحی داده شده ،می توان گفت که بازی بهترین شکل فعالیت طبیعی هرکودک محسوب می شودودرزندگی کودک اهمیتی ویژه دارد.بازی برای هرکودک درحال رشدازارزشهای مختلفی برخورداراست .بازی کاربردی مهم وسازنده درجنبه سازندگی اخلاقی واصلاح نابسامانیها ورفتاری داردواثرآن دررشدانسان به حدی است که بسیاری ازکارهای بزرگسالی درواقع انعکساسی ازآموخته های ضمن بازی دوران خردسالی است .

یکی ازراههای پرورش شخصیت کودکان ،شرکت بزرگسالان دربازی آنها است .باهم بازی شدن با کودکان ،می توانیم دنیا راازدریچه وزاویه ای که اومی بیند،ببینیم ودرک کنیم وبدین ترتیب با کودک همدلی کنیم .

 

 

مقدمه

کودکان گل های بوستان ما ، آینده سازان جامعه بشری و امید جهانیان اند کودکان سرمایه ها و ذخایر گرانبهای هر ملتی هستند عزت ،افتخار و سربلندی هر ملت به کیفیت  رشد و بالندگی کودکان آن سرزمین بستگی دارد

امروزه روان شناسان اعتقاد دارند که برای رسیدن به مراحل بالاتر ، باید پایه های اولیه رشد را جدی گرفت چرا که اگر مراحل نخستین رشد به خوبی پیموده نشود قرار گرفتن در مراحل بعدی فرد را با اختلالاتی رو به رو خواهد ساخت .

شناخت ما از کودکان و نیازهایشان هر اندازه  بیشتر و عمیق تر باشد ، ارتباط ما با آنان آسان تر ، مطلوب تر و پایدارتر خواهد بود شناخت زمینه های بازدارنده یا تسهیل کننده رشد و بالندگی کودکان ، شناخت روش های اصولی و صحیح دستیابی به عزت و افتخار است بازی مهم ترین عامل تسهیل کننده رشد و بالندگی در صحنه حیات کودک  و اسباب بازی ، ابرازی است فراخوان کودک به این پهنه از گلستان حیات ، بازی برای کودک همانند هوایی تنفس می کند لازم و ضرورت است بازی برای کودک یعنی زندگی .

بازی تن و روان کودک را واکسینه می کند و مسوولیت های اجتماعی و اقتصادی را که در آینده باید بدوش کشد به او می آموزد بازی دنیای کودکان است . با دنیای کودکان بازی نکنید

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________

منبع :کتاب راهنمای انتخاب اسباب بازی نوشته،محمدرضا مطهری-نشر البرز- چاپ اول تابستان ۱۳۸۲

 

ساختار مقاله

متن مقاله انعکاس دهنده حقی است که همه کودکان دارند تا از طریق بازی به رشد دست یابند مقاله به صورت زیر سازمان داده شده است.

تعریف بازی

بازیها

هدف و منظور از انجام بازی

انواع بازیها

آثار تربیتی بازی

جنبه های مفید در بازی

اهمیت و ارزش بازی

کاربرد اثر بازی

نقش بزرگتر ها در بازی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تعریف بازی :

به هر گونه فعالیت جسمی یا ذهنی هدفداری که به صورت فردی یا گروهی انجام پذیرد و موجب کسب لذت و اقناع نیازهای کودک شود بازی می گویند

بازیها

بازی، بهترین و مؤثرترین وسیله برای پرورش و شکوفایی تدریجی استعدادهای طفل در دوران کودکی است . کودک معمولاً بازی را از اولین سنین کودکی شروع می کند و به تدریج که سن او بالا می رود، نوع بازیها و اسباب بازیهای او تفاوت پیدا می کند . کودک در سنین اولیه معمولاً تنها بازی می کند و اسباب بازیهای مختلفی او را سرگرم می سازد. شرکت پدر و مادر و یا سایر بزرگترها در بازیهای وی برایش مطبوع و سرگرم کننده است ولی بتدریج میل به بازی کردن با سایر کودکان هم سن خود در او بیدار می شود و او نوع بازیهای خود را تغییر می دهد و از این زمان است که روح اجتماعی بودن در او بیدار می شود . میل به بازی در دو و یا سه سالگی، ناشی از رضایت خاطری است که طفل در به کارانداختن استعدادهای رو به تکامل خود دارد. طبعاً هر چه او بزرگتر می شود ، مهارتهای او نیز کاملتر می شود و زمانی می رسد که تنها دویدن یا انجام کارهای ساده او را خشنود و راضی نمی کند و میل دارد با کودکان دیگر بدود و از آنها جلو بیفتد و در حقیقت میل برتری بر دیگران یا برتری جویی در او بیدار می شود و همین حس است که باید مورد استفاده مربیان واقع شود و کودک را به تلاش و کوشش برای پیشرفت و کسب موفقیت بیشتر ترغیب کنند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

____________________________________________

مجموعه بازیهای کودکان ونوجوانان ،نوشته : مهندس هادی پزشپور- چاپ اول ( پیام )- تهران ۱۳۸۲

هدف و منظور از انجام بازی:

کودکان برای انجام بازیها هیچ هدف و منظوری جز سرگرمی و تفریح ندارند، ولی مربی در انجام هر بازی که برای آنان ترتیب می دهد باید منظور و هدف معینی داشته باشد و در تمام بازی آن هدف را تعقیب کند، در بازیهایی که انجام می شود باید یک یا چند هدف از هدفهای زیر مورد توجه شما قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.