بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی) L Mentha piperita در پاییز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی) L Mentha piperita در پاییز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی) L Mentha piperita در پاییز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی) L Mentha piperita در پاییز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی) L Mentha piperita در پاییز :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

گیاهان دارویی اسانسدار نقش مهمی در زندگی انسان دارند. نعناع فلفلی با نام علمی Mentha piperita.L گیاهی علفی، چند ساله و هیبرید از خانواده نعناعیان میباشد. از اسانس این گیاه در صنایع مختلف استفاده میشود. همچنین محتوای اسانس بسته به ژنتیک و شرایط محیطی در گیاهان دارویی تغییر میکند. صفات مورد اندازهگیری در پاییز شامل وزن تر و خشک بوته، شاخص کلروفیل، بازده اسانس و ترکیبات تشکیل دهنده آن بود. اسانس به روش تقطیر با آب و به مدت ۳ ساعت استخراج شد و ترکیبات موجود در اسانس آن توسط کروماتوگرافی گازی متصل به جرم سنج تودهای تعیین گردید. ترکیبات عمده موجود در اسانس نعناع فلفلی شامل منتول ۵۸ / ۴۵ %(، منتون ) ۱۳ / ۱۴ %(، منتیل استات ) ۳۰ / ۱۱ %(، منتوفوران ) ۴۹ / ۴ %(،دل لیمونن – ( ۳۶ / ۲ ،)% ۲ سیکلوهگزن- – ۱ وان، – ۳ متیل- ۶ – ۱ متیلاتیل – ۲۳ / ۲ % بود. سه ترکیب منتول، منتون و منتیل استات مهمترین اجزای اسانس مورد مطالعه بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.