بررسی تاثیر نسبت های مختلف انرژی قابل متابولیسم به پروتئین خام برعملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نسبت های مختلف انرژی قابل متابولیسم به پروتئین خام برعملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نسبت های مختلف انرژی قابل متابولیسم به پروتئین خام برعملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نسبت های مختلف انرژی قابل متابولیسم به پروتئین خام برعملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نسبت های مختلف انرژی قابل متابولیسم به پروتئین خام برعملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر نسبت های مختلف انرژی قابل متابولیسم به پروتئین خام برروی عملکرد رشدوخصوصیات لاشه درجوجه های گوشتی سویه تجاری راس ۳۰۸ تعداد۱۸۰ قطع جوجه مخلوط دریک دوره ۴۲روزه برروی بستر پرورش یافت ازمایش بصورت طرح کاملا تصادفی با ۳تیمار و ۴تکرارو۱۵قطعه جوجه درتکارر انجام شد تیمارهای ازمایشی شامل نسبتهای مختلف ارنژی قابل متابولیسم و پروتئین خام ۲۰درصد پایین تر ازکاتالوگ و مطابق با پیشنهاد کاتالوگ و ۲۰درصد بالاتر ازپیشنهاد کاتالوگ درهردوره تغذیه شدند نتایج نشان داد که افزایش پروتئین جیره تیمار C دردوره اغازین جیره سبب افزایش معنی داری درمیزان مصرف خوراک افزایش وزن و موجب کاهش ضریب تبدیل دردوره اغازین گردید p 0.05 دردوره رشد و پایانی با افزایش نسبت انرژی جیره به پروتئین خام A میزان مصرف خوراک کاهش و افزایش وزن وبهبود ضریب تبدیل غذایی گردید p 0.05 تغییر درنسبتهای مختلف انرژی به پروتئین تاثیر معنی داری برفراسنجه های سرم خون جوجه های گوشتی نداشته است p >0.05 ولی مقدار VLDL بطور معنی داری کاهش یافت همچنین تاثیر معنی داری برروی میزان درصد گوشت سینه گوشت ران پشت گردن و کل لاشه نداشته است با افزایش نسبت پروتئین خام جیره میزان چربی بطنی کاهش یافت همچنین با افزایش انرژی جیره هزینه هرواحد افزایش وزن کاهش یافت نتایج این ازمایش نشان داد که بامتعادل ساختن نسبت انرژی به پروتئین درنسبت بالاتر میتوان موجب بهبود عملکردتولید و بازده اقتصادی جوجه های گوشتی سویه راس ۳۰۸ گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.