بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن برزمان خشک کردن و کیفیت رنگ گیاه دارویی کلوس Kelussia Odoratissima Mozaffrian


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن برزمان خشک کردن و کیفیت رنگ گیاه دارویی کلوس Kelussia Odoratissima Mozaffrian دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن برزمان خشک کردن و کیفیت رنگ گیاه دارویی کلوس Kelussia Odoratissima Mozaffrian  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن برزمان خشک کردن و کیفیت رنگ گیاه دارویی کلوس Kelussia Odoratissima Mozaffrian،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن برزمان خشک کردن و کیفیت رنگ گیاه دارویی کلوس Kelussia Odoratissima Mozaffrian :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

این مطالعه، جهت بررسی و مقایسه روشهای مختلف خشک کردن بر زمان خشک کردن و کیفیت رنگ گیاه دارویی کلوس، با استفاده از دو توان مختلف ماکروویو شامل ۱۵۰ و ۳۰۰ وات ، سه دمای مختلف آون ( شامل ۵۰،۴۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد) و روش طبیعی (سایه و آفتاب) انجام گرفت. خشک کردن نمونهها در تمام روشها تا زمانی که وزن آنها به محتوای رطوبتی ۱۰/۰ بر پایهی وزن خشک (یا ۱۰ درصد بر پایهی وزن تر) رسید ادامه داشت. این تحقیق در سال ۱۳۹۲ در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان واحد خوراسگان به صورت طرح آزمایشی کاملاٌ تصادفی با چهار تکرار و ۷ تیمار و آزمون دانکن اجرا شد. نتایج بدست آمده نشان داد که روشهای خشک کردن به صورت معنی داری بر زمان خشک کردن و کیفیت رنگ کرفس کوهی موثر بود. بالاترین زمان خشک شدن مربوط به سایه( ۶۴ ساعت) و کمترین زمان مربوط به ماکروویو با توان ۳۰۰ وات ( ۲۵ دقیقه)میباشد. و بالاترین نمره کیفیت رنگ مربوط به روش سایه با نمره( ۴) به رنگ سبز بوده که از نظر آماری تفاوت معناداری باروش خشک کردن با آفتاب ندارد و کمترین نمره کیفیت مربوط به روش خشک کردن درآون ۶۰ درجه سانتیگراد بانمره( ۱)به رنگ سبز زیتونی میباشد. بررسی نتایج نشان میدهد که استفاده از توان پایین ماکروویو و دمای کم آون برای کاهش زمان خشک کردن و حفظ کیفیت رنگ گیاه کلوس مناسب است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.