بررسی ارتباط میان صفات تولیدی چربی و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط میان صفات تولیدی چربی و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط میان صفات تولیدی چربی و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط میان صفات تولیدی چربی و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط میان صفات تولیدی چربی و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

هدف ازاین مطالعه بررسی ارتباط میان صفات تولیدی چربی و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران است. رکوردهای تصحیح شده ۵۰۳ روز مربوط به ۵۶۴۶۳ راس دام جمع آوری شده از اداره دامپزشکی وگاوداریهای صنعتی استان مازندرانکه ما بین سالهای ۶۵۵۶ تا ۶۵۳۱ جمع آوری شده بود، مورد استفاده قرار گرفته است. اطلاعات ابتدا با استفاده از نرم افزار EXEL ویرایششد. سپس فایل اطلاعات داده ها تشکیل شد که شامل شماره حیوان، اثرات ثابت سال و دوره شیردهی ، رکوردهای ورم پستان دام ورکوردهای تولیدی چربی و تولیدشیر می باشند. تجزیه و تحلیل ژنتیکی و ارتباط میان صفات شمارش سلولهای سوماتیک و صفات تولیدی شیر چربی و تولید شیر( با استفاده از نرم افزار ) WOMBAT انجام شد. در این مطالعه همبستگی های ژنتیکی، فنوتیپی و محیطی بیننمره سلولهای بدنی و صفات تولیدی منفی و مقدار آن پایین بود. وراثت پذیری نمره سلولهای بدنی در دامنه ۰۰۰۳ تا ۰۰۰۵ برآورد شد. وراثت پذیری برای کل دوره شیردهی ۵۰۳ روز برای شیر تولیدی از ۰۰۰۳ تا ۰۰۱۳۶ و برای درصد چربی از ۰۰۰۶ تا ۰۰۶۵۳ متغیر بود. براساس این تحقیق افزایش نمره سلولهای بدنی از ۶ تا ۳ و بالاتر، متوسط شیر تولیدی روزانه را تا ۶۰۳۰ کیلوگرم و متوسط درصد چربی روزانه را ۰۰۶درصد کاهش داد. برای کاهش این اثر، باید شرایط محیطی را بهبود داد و با توجه به همبستگی منفی با صفات تولیدی، بهتر است در برنامههای اصلاحی، همه ی صفات در برنامه های انتخابی بعنوان معیار انتخاب باشند و در مجموع میتوان گفت به منظور بهبود کیفیت شیر خام و فرآورده های حاصله، پیشگیری و کنترل بیماری ورم پستان در سطح دامداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.