بررسی ارتباط میان صفات تولیدی پروتئین و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط میان صفات تولیدی پروتئین و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط میان صفات تولیدی پروتئین و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط میان صفات تولیدی پروتئین و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط میان صفات تولیدی پروتئین و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

هدف ازاین مطالعه بررسی ارتباط میان صفات تولیدی پروتئین و تولید شیر و شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاوهای هلشتاین در مازندران است. رکوردهای تصحیح شده ۵۰۳ روز مربوط به ۵۶۴۶۳ راس دام جمع آوری شده از اداره دامپزشکی وگاوداریهای صنعتی استان مازندران که ما بین سالهای ۶۵۵۶ تا ۶۵۳۱ جمع آوری شده بود، مورد استفاده قرار گرفته است. اطلاعات ابتدا با استفاده از نرم افزارEXELویرایش شد. سپس فایل اطلاعات داده ها تشکیل شد که شامل شماره حیوان، اثرات ثابت سال و دوره شیردهی، رکوردهای ورم پستان دام ورکوردهای تولیدی پروتئین و تولیدشیر می باشند. تجزیه و تحلیل ژنتیکی و ارتباط میان صفات شمارش سلولهای سوماتیک و صفات تولیدیشیر پروتئین و تولید شیر با استفاده از نرم افزارWOMBATانجام شد. وراثت پذیری نمره سلولهای بدنی در دامنه ۰۰۰۳ تا ۰۰۰۵ برآوردشد. وراثت پذیری برای کل دوره شیردهی ۵۰۳ روز برای شیر تولیدی از ۰۰۰۳ تا ۰۰۱۳۶ و برای درصد پروتئین از ۰۰۰۳ تا ۰۰۱.۶ متغیر بود.براساس این تحقیق افزایش نمره سلولهای بدنی از ۶ تا ۳ و بالاتر، متوسط شیر تولیدی روزانه را تا ۶۰۳۰ کیلوگرم و متوسط درصد پروتئین روزانه را ۰۰۶ درصد افزایش داد. برای کاهش این اثر، باید شرایط محیطی را بهبود داد و با توجه به همبستگی منفی با صفات تولیدی، بهتر است در برنامه های اصلاحی، همه ی صفات در برنامه های انتخابی بعنوان معیار انتخاب باشند و در مجموع میتوان گفت به منظور بهبود کیفیت شیر خام و فرآورده های حاصله، پیشگیری و کنترل بیماری ورم پستان در سطح دامداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.